A Farnell a Festo és az Omega társaságában állít ki a Manufacturing Expo 2022 kiállításon

2022. május 24., kedd, 11:36

Címkék: Farnell Festo folyamatirányítás folyamatvezérlés omega workshop

A Farnell az E28-as standon mutatja be az ipari és folyamatirányítási megoldások széles skáláját, és két műszaki workshopot is tart olyan vezető globális beszállítókkal, mint az Omega Engineeringgel és a Festo.

Az elektronikai alkatrészek, termékek és megoldások globális forgalmazójaként ismert Farnell bejelentette részvételét a 2022. június 8-9-én tartott birminghami Manufacturing Expo kiállításon. Főszponzorként a Farnell a több mint 80 000 versenyképes árú megoldásból álló ipari automatizálási és vezérlési termékskáláját, valamint széleskörű elektronikai portfólióját mutatja be. A Farnell ipari kínálatában a világ számos legmegbízhatóbb beszállítója szerepel, köztük az ABB, a Siemens, az Eaton, a Mitsubishi, a Honeywell, a Schneider Electronics, a Fluke, a 3M, a BeagleBone, a Raspberry Pi és még sokan mások.

A Manufacturing Engineering Week részeként a Manufacturing Expo az Egyesült Királyság legnagyobb ipari rendezvénye olyan szakemberek számára, akik szeretnék felfedezni a legújabb innovációkat és új technológiákat. A Farnell a vezető globális gyártókkal, az Omega Engineeringgel és a Festo-val közösen a 7-es csarnok E28-as standján mutat majd be új megoldásokat és megközelítéseket, amelyek segítenek megőrizni a versenyelőnyt, valamint optimalizálni a gyártási folyamatokat.

„Ismerjük ipari ügyfeleink igényeit, és a világ vezető gyártóinak több mint 80 000 termékével bővítettük portfóliónkat – mondta Simon Meadmore, a Farnell globális termék- és beszállítói menedzsmentért felelős alelnöke. – Termékkínálatunkon kívül teljes körű támogatást nyújtunk az értékesítéshez, a beszerzéshez és a műszaki megkeresésekhez, hogy ügyfeleink új technológiákat alkalmazhassanak az élvonalbeli számítástechnika, az intelligens energia és a hatékonyság terén. Ügyfeleinkkel együtt dolgoztunk a folyamatautomatizálás megvalósításán a különböző iparágakban. Az Ipar 4.0 továbbra is befolyásolni fogja a gyártás minden aspektusát az intelligens hálózatoktól a prediktív karbantartásig. Izgatottan várjuk, hogy visszatérhessünk a személyes találkozókhoz és élő eseményekhez.”

Az E28-as stand látogatói közvetlenül ismerhetik meg az Omega Engineering és a Festo élvonalbeli megoldásait, ezenkívül élő termékbemutatókat is láthatnak. A folyamatmérő és -vezérlő műszerek gyártására és gyártására szakosodott Omega Engineering az új, piacon kapható HANI™ felcsatolható hőmérséklet-érzékelőt, amely pillanatok alatt felszerelhető, mint egy felületérzékelő, de egy invazív érzékelő teljesítményét nyújtja. Az Omega Engineering kiváló minőségű termikus mérőeszközei mellett az innovatív Layer N EcoSystem monitorozási és vezérlési eszközök is megtekinthetők lesznek.

A Festo piacvezető ipari és folyamatirányítási megoldásai az automatizálási alkatrészek és termékek széles skáláját fogják tartalmazni, mint például a Mini Slide DGST-t; a VFOE egyirányú áramlásszabályozó szelepet; a VUVG mágnesszelepet; az MS-LFR-B szűrőszabályzót; a kettős működésű AND-S kompakt hengert; a DSNU-S kerek hengert; az irányított hajtáts; a metrikus DFMet; az SDBT-t és a SPAN nyomásérzékelőt. A Festo kompakt és rugalmas megoldásai alkalmazások széles körében nyújtanak kiváló teljesítményt.

A Farnell a Festo és az Omega Engineering együttműködésével két műszaki workshopot rendez a kiállításon:

  1. Workshop #1 – Omega Engineering: Hihetetlen dolgok érzékelése

június 8-án, szerdán 11-11:40 óráig

Az Omega a nem invazív hőmérsékletmérés és a termékfejlesztés lehetőségeit, valamint az integrált szenzor-felhő-képességeket vitatja meg. A résztvevők új módszereket ismernek meg az Omega érzékelők használatára az adott infrastruktúra és környezeti feltételek kezelésére. Az előadók között lesz Simon Meadmore, a Farnell globális termék- és beszállítói menedzsmentért felelős alelnöke, David Tranter, az Omega EMEA értékesítési és termékmenedzsere, valamint Conrad Blenkinsop, az EMEA régióért felelős üzletág igazgatója.

  1. Workshop #2 – Festo: A sűrített levegő energiafelhasználás csökkentése a gyártás során

június 9-én, csütörtökön 11-11:40 óráig

Simon Meadmore és Andy Parker-Bates, a Festo UK & Ireland kapcsolatfejlesztési menedzsere vezeti a workshopot. A résztvevők megismerkedhetnek a gyártásban használt sűrített levegős rendszerekkel kapcsolatos energiaveszteség csökkentés különböző megközelítéseivel.

„Globális beszállítói partnereinkkel támogatjuk a kis- és középvállalkozásokat abban, hogy a régi rendszereket intelligens hálózatokká frissítsék a peremhálózati számítástechnikával; javítja az energiahatékonyságot és a termelékenységet, csökkentve a termelési költségeket, illetve megakadályozni  termelési leállásokat a megelőző karbantartás új megközelítéseivel – jelentette ki Meadmore. – Reméljük, hogy minél több ügyfelünk ismeri majd meg csapatunk mélyreható műszaki tudását a Manufacturing Expón.”

„Az Omega Engineering örömmel támogatja a Farnell-t a Manufacturing Expón – tette hozzá Conrad Blenkinsop, az Omega EMEA üzletágának igazgatója. – Partnerként már alig várjuk, hogy bemutathassuk új termékeinket, és segítsük a résztvevőket műszerezési, folyamatmérési és szabályozási alkalmazásokban.”

„A Festo örömmel mutatkozik be hivatalos partnerünkkel, a Farnell-lel a Manufacturing Expón – mondta Simon Fletcher, a Festo észak-nyugat-európai marketing menedzsere. – A látogatók működés közben láthatják majd a Festo legújabb termékeit, beleértve a levegő előkészítést, a mágnesszelepeket, a hajtásokat, az áramlásszabályozókat és az érzékelőket. Jöjjön el, és beszélje át automatizálási igényeit szakértőinkkel a standon.”

A Farnell a nap 24 órájában, a hét minden napján nyújt szakmai támogatást a pneumatika, az ipari automatizálás és a vezérléstechnika terén. Az ügyfelek ingyenes online forrásokhoz, adatlapokhoz, alkalmazási feljegyzésekhez, videókhoz és webináriumokhoz is hozzáférhetnek a Farnell webhelyén.

További információért és a workshopra való regisztrációért kérjük, látogasson el a következő weboldalra: https://uk.farnell.com/2022-farnell-exhibitions?ICID=I-CT-LP-U-EMEA-EVENTS-Q4FY22-WF2895381

www.farnell.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
CAREER WITH THE BMW GROUP

METROLOGY COORDINATOR (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FACILITY MANAGEMENT (F/M/X)

SHIFT LEADER MAINTENANCE (F/M/X)

TECHNICAL SHIFT LEADER PAINT SHOP (F/M/X)

Média Partnerek