Átfogó hegesztés-felügyelet

Univerzális Kemppi megoldások

2015. január 06., kedd, 16:48

Címkék: ARC System 3 ívhegesztő Kemppi TWXM

A Kemppi úttörőnek számít az online hegesztési minőség- és termelékenység-menedzsment ellenőrző szoftveralkalmazások fejlesztésében. A cég az az összes hegesztő berendezéssel kompatibilis univerzális megoldással ismét merész lépést tett előre.

A Kemppi egyedülálló TWXM hegesztési koncepciója a hegesztési minőség, a biztonság és a termelékenység egyedi igények szerinti menedzselését teszi lehetővé. A TWXM kulcsfontosságú részét képezi az ARC System 3 moduláris szoftver eszköztár, amely teljes megoldást nyújt a hegesztési adatelemzésre, beleértve a hegesztési paraméterek online ellenőrzését, a flottairányítást, a hegesztő képesítésének kezelését, a hegesztési eljárás előírását és a folyamatirányítást. A rendszer bármilyen gyártmányú, vagy márkájú ívhegesztő géphez telepíthető. A világ bármely pontjáról online elérhető hegesztési adatok igazi forradalmat indítanak el a döntéshozatalban és nagymértében emelik a minőséget és a termelékenységet.

– Nem hisszük, hogy egy bizonyos módszer irányába kellene terelnünk az ügyfeleket. A Kemppi mindig is a nyílt szabványokat és a választás szabadságát támogatta –, jelentette ki Anssi Rantasalo, a Kemppi vezérigazgatója.

A Kemppi a hegesztési teljesítmény emelését, a költségek és az átfutási idő csökkentését lehetővé tevő univerzális megoldások széles portfólióját kínálja szerte a világon minden iparág, ill. hegesztési eljárás számára.

www.kemppi.com

www.inventwelding.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS

IT SPECIALIST CONNECTIVITY (F/M/X)

SAP KEY USER LOGISTICS (F/M/X)

SHIFT LEADER MAINTENANCE (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FACILITY MANAGEMENT (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FLEET AND MOBILITY (F/M/X)

Média Partnerek