Az Emerson befejezte az Aventics akvizícióját

2018. július 20., péntek, 06:54

Címkék: automatizálás Aventics Kft. eger Emerson Process Management felvásárlás pneumatika

A felvásárlásnak köszönhetően az Emerson tovább bővíti hatókörét a fluidtechnikai és pneumatikai eszközök piacán.

Az Emerson július 17-én bejelentette, hogy befejezte az Aventics felvásárlását, amely a gép- és gyárautomatizálási alkalmazásoknál használt intelligens pneumatika technológia egyik piacvezető gyártója. Az akvizíciónak köszönhetően az Emerson jelentős mértékben kiterjeszti hatókörét a 13 milliárd dolláros, bővülő fluidtechnikai piacon, és megszilárdítja az Emerson automatizálási technológiájának jelenlétét Európában.

Az Aventics kiválóan kiegészíti az Emerson kompetenciáját és megoldásait a kulcsfontosságú egyedi és hibrid automatizálási piacon, így hozva létre az egyik legszéleskörűbb fluidtechnikai és pneumatikai eszközportfóliót, amely magába foglalja az érzékelők és felügyeleti rendszerek kompetenciáját, annak érdekében, hogy növelje a rendelkezésre állási időt és a hatékonyságot, emelje a biztonságtechnológiai szintet és optimalizálja az energiafelhasználást.

A németországi, laatzen-i központú Aventics világszerte körülbelül 2000 dolgozót foglalkoztat öt gyártási lokációban, melyek közül az idén félévszázados egri Aventics Hungary Kft. a cégcsoport legnagyobb gyára.

www.aventics.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek