Csatlakozási megoldások a gyógyszeripar számára

Minden olyan termék esetében, ami befolyással van az emberi egészségre, sosem lehetnek túl magasak a minőségi előírások

2021. január 05., kedd, 06:00

Címkék: csatlakozás-technika csatlakozó élelmiszeripar fluidtechnika gyógyszergyártás gyógyszeripar italgyártás Stäubli vegyipar

A Stäubli olyan fluidtechnikai csatlakozómegoldásokat fejleszt és gyárt, amelyek megfelelnek a finomvegyszer-ágazat, a gyógyszeripari laboratóriumok, a biotechnológia, valamint a kozmetikai ipar kihívásainak.

A csatlakozók retenciós területek nélküli gyorskioldókkal rendelkeznek, és a maró atmoszférának ellenálló anyagokból épülnek fel, így teljes mértékben garantálni tudják a berendezések és a gépkezelő személyzet biztonságát (tartályok inertálása, a belélegzett levegő, mechanikus reteszelés, ergonomikus csatlakozók stb.). A Stäubli-termékek széles körű tesztelési és minősítési folyamatokon mennek keresztül, hogy hosszú távon legyenek képesek maximális teljesítményt nyújtani.

Csatlakozások gyors és száraz kioldása

A folyadékok, a gázok, a hidraulikus rendszerek és a tápegységek biztonságos, gyors csatlakozómegoldásainak elismert szakértőjeként a Stäubli széles választékot kínál a szárazon kioldható gyorscsatlakozókból, valamint speciális csatlakozókat áramkörök és alkalmazások minden típusához, az összes létező iparág igényeit kielégítve. Függetlenül attól, hogy az adott alkalmazás tiszta kioldást, biztonsági vagy teljes térfogatáramú kapcsolókat igényel-e, a nagy teljesítményű Stäubli-termékeket hosszú távon is nagy megbízhatóság mellett használhatja majd.

A biztonságos kezelésre és a környezetbarát működésre nagy hangsúlyt fektető Stäubli csatlakozói gyorsan és szárazon leválaszthatók a feltöltéshez és a kiürítéshez, így számos iparág igényeinek megfelelnek a gépjárműipartól kezdve az autósporton át a vegyiparig. A nagy térfogatárammal elérhető gyors töltés révén csatlakozómegoldásaink kiválóan alkalmasak olyan alkalmazások esetében is, mint a teherautók, vasúti kocsik, tárolók és tartályok megtöltése és kiürítése.

A gyors csatlakozás kulcsfontosságú a gyógyszeriparban

A célunk a tökéletes tömörzárás létrehozása a gépkezelő biztonsága és a környezet megóvása érdekében. Megoldásaink megbízhatósága és tartóssága magas fokú biztonságot nyújt az üzemeltetők számára, akik gyorsan és magabiztosan végezhetnek el minden feladatot a berendezéseken.

Minőségi követelmények: a szennyeződés kockázatának minimalizálása

A vegyipar hosszú távon gondolkodó partnereként olyan csatlakozási megoldásokat fejlesztünk, amelyek megfelelnek az ágazat szigorú követelményeinek a biztonság, a szennyeződési kockázatok megelőzése, valamint a termelékenység szempontjából.

Alkalmazási területek:

  • Folyadékok és gázok

Elfolyás- és rozsdamentes acél csatlakozók folyadékok és gázok minden típusához a próbapadokhoz való csatlakozáshoz, inertáláshoz és gázelosztáshoz.

  • Sűrített levegő

Gyorscsatlakozók korrózióvédelemhez, vízkalapács jelenség elleni biztonsági rendszerek, munkaállomások és gépek levegőellátása, szűrők integritásának vizsgálata és szelepvezérlés.

  • Töltés és elfolyatás

Gyorscsatlakozók töltéshez, kiürítéshez, inertáláshoz és légtelenítéshez: teljes áramlást biztosító modellek és cseppmentes termékek, amelyek nagy térfogatáram melletti gyors töltést tesznek lehetővé.

  • Lélegeztető levegő

Csatlakozók a személyi védőeszközök közvetlen ellátásához, légszűrőegység, elosztóegység minden munkatárs egyidejű ellátásához.

  • Multicsatlakozók

A pneumatika, a fluidtechnika, valamint az elektromos áramkörök központosított csatlakoztatása. Ideális a rugalmas folyamatvezérlések és csomagolóberendezések kialakításához.

  • Hőkezelő rendszerek

Gyorscsatlakozók a teljes áramlást biztosító megoldásoktól a cseppmentes modellekig hőmérséklet-szabályozási alkalmazásokhoz.

www.staubli.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS

IT SPECIALIST CONNECTIVITY (F/M/X)

SAP KEY USER LOGISTICS (F/M/X)

SHIFT LEADER MAINTENANCE (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FACILITY MANAGEMENT (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FLEET AND MOBILITY (F/M/X)

Média Partnerek