Egyedi funkciók a megnövelt megbízhatóságért

2017. február 17., péntek, 06:00

Címkék: ASCO hajtástechnika mágnesszelep pneumatika

Az Emerson ASCO 330-as pneumatikus teljesítményerősítője felügyeleti rendszerekben, ki/be alkalmazásokban és részleges lökettesztekben használható.

Az Emerson által bemutatott ASCO 330 pneumatikus teljesítményerősítő gyorsabb szelepnyitást és –zárást tesz lehetővé. A készülék egyaránt használható felügyeleti rendszerekben, ki/be alkalmazásokban és részleges lökettesztek (PST) során. A rugalmas, robusztus és megbízható szelep ideálisan alkalmazható az olaj- és gázipar értékteremtési láncának minden szintjén. A rozsdamentes acél és alumínium kivitelben elérhető teljesítményerősítő az Emerson egyéb hajtásvezérlő termékeit (kapcsolódobozok, mágnesszelepek, szűrő-nyomásszabályozók és pozícionálók) egészíti ki.

ASCO 330 pneumatikus teljesítményerősítő opcionális mágnesszelep szerelvénnyel

A kezdetben ½” és 1” méretekben elérhető 3/3 teljesítményerősítőt a telepítés és a karbantartás leegyszerűsítésének figyelembe vételével tervezték meg. A mágnesszelepre szerelhető, NAMUR szabvány szerinti lökéscsökkentő párna kompakt kialakítást tesz lehetővé és növeli a válaszsebességet. Az egyedi csatlakozó opciónak köszönhetően a szelep a csőhálózat működésének megzavarása nélkül távolítható el a csőrendszerről, ami leegyszerűsíti a karbantartást és csökkenti az átlagos helyreállítási időt (MTTR). A moduláris bemeneti szűrőnek köszönhetően nincs szükség magas térfogatáramú szűrő-szabályozó beépítésére. Általában elegendő a mágnesszelep kompakt szűrő-szabályozója.

Az anyagválaszték, a hitelesítés és a teljesítményerősítő felügyeleti rendszerekben és ki/be alkalmazásokban történő alkalmazhatósága megkönnyíti a mérnöki munkát, a beszerzést és csökkenti a költségeket is. A SIL3 biztonsági fokozatú ASCO teljesítményerősítő számos tanúsítvánnyal (beleértve az ATEX és CUTR hitelesítéseket) rendelkezik. A kiterjesztett működési hőmérséklet-tartománynak (-60°C és +60°C között) köszönhetően a szelep a sarkvidéktől a trópusi sivatagokig mindenhol használható.

www.Emerson.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek