Kiemelt beszállító lett az AVENTICS

Első alkalommal díjazta a pneumatika szakértőjét a Bosch Csoport

2016. február 19., péntek, 14:40

Címkék: Aventics Pneumatika beszállító beszállítói ipar bosch Motek 2015 pneumatika

Először vehette át a Bosch Csoport kiemelt beszállítóinak járó díját az AVENTICS a tavalyi év végén megrendezett MOTEK nemzetközi szereléstechnikai szakkiállításon. A globálisan több ezer beszállítóval együttműködő Bosch minden évben kiválasztja partnerei közül a legjobbakat, akiket Kiemelt Beszállítói státusszal díjaz.

Kiemelt partneri minősítést kapott az AVENTICS a Bosch Csoport nemzetközi beszállítói között. A dinamikusan fejlődő vállalat pneumatika kategóriában került be a szűk körbe. A rendhagyóan Stuttgartban tartott MOTEK szereléstechnikai szakkiállításon több mint ezer kiállító és közel 40.000 látogató vett részt a tavalyi évben. Az itt megrendezett díjátadó ünnepségen ismertették a beszállítók értékelésének fő szempontjait is, amit a partnerek szállítási pontossága, kreatív technikai megoldásai, nemzetközi előírásoknak megfelelő működése, valamint globális piaci jelenléte alapján összesítenek. A díjat az Aventics képviseletében Christoph Becker, németországi értékesítési igazgató, és Dieter Michalkowski, globális kiemelt ügyfelekért felelős vezető vették át.

„A pneumatikai ipar fiatal szereplőjeként nagy megtiszteltetés számunkra ez a díj. A cégünk iránti bizalom kifejeződését látjuk benne, ami arra ösztönöz bennünket, hogy továbbfejlesszük együttműködésünket vevőinkkel – nyilatkozta Christoph Becker, értékesítési igazgató.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek