Találja meg az eredetit!

Legyen bármilyen típusú gépe vagy berendezése, megtalálja benne az eredeti Rexroth terméket

2016. december 02., péntek, 06:00

Címkék: anyagmozgatás Bosch Rexroth Kft. hajtás hajtástechnika hidraulika mezőgazdaság vezérlés vezérléstechnika

A mezőgazdasági és erdészeti, az építőipari és anyagmozgatási gépek specialistájaként a Rexroth az Önök igényeinek megfelelően testreszabott hajtás- és vezérléstechnikai megoldásokat fejleszt a mobilalkalmazások területén.

A Bosch Rexroth modern járműhajtásokat, energiahatékony munkahidraulikát, valamint munkagépek elektronikus vezérléséhez szükséges hardver- és szoftvereszközöket kínál egy kézből. A gépek üzemeltetése során felmerülő problémák megoldása érdekében szakképzett technikusok és szervizmérnökök gyors elérhetőségét biztosítjuk.

Tudta?

  • A mezőgazdaság és erdészet, az építőipar és anyagmozgatás területén működő munkagépek jelentős részében Rexroth hajtás- és/vagy vezérléstechnika található.
  • Több mint 500 gépgyártó különböző színűre festett egységeinek jelentős része kiváltható eredeti Rexroth adattáblával rendelkező termékkel.
  • Több mint 17 000 cikkszámnyi pótalkatrész a Bosch Rexroth nürnbergi gyárából akár 24 órán belül kiszállításra kerülhet.
  • 1 050 különböző cikkszámú axiáldugattyús egységet komplett cseredarabként 4 napon belül beszerezhet.
  • Az elmúlt 15 év legnagyobb darabszámban gyártott egységeinek pót- és cseredarabjait a Rexroth eShopon keresztül bármikor megrendelheti.

A Bosch Rexroth Aftermarket Európai Központjában, Nürnbergben egy modern, saját készlettel rendelkező logisztikai szolgáltatórendszert is kialakítottak, ahol több mint 17 000 cikkszámnyi pótalkatrész áll rendelkezésre. A Rexroth eShoppal 1 050 különböző cikkszámú axiáldugattyús egység is elérhetővé válik – és ez a tendencia folyamatosan növekedni fog. A Rexroth eShopban tehát már elérhetők a mobilalkalmazásokhoz szükséges termékek és komplett darabjegyzékek, valamint egyúttal olyan új funkciókkal is bővült, melyek a felhasználók munkáját még könnyebbé és gyorsabbá teszik. Mostantól minden felhasználó kereshet szériaszám, gyártói cikkszám, valamint Rexroth-cikkszám és leírás alapján.

Minden felhasználó képes a szervizpartnerek azonosítására, és elküldheti számukra a javításokkal kapcsolatos kéréseit. Minden regisztrált eShop-ügyfél megtalálhatja a saját bruttó és a nettó árait, továbbá a szállítási időket, és leadhatja megrendelését online.

A legnagyobb gépgyártók már a Rexrothot választották. Forduljon közvetlenül a gyártóhoz.

www.boschrexroth.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek