Befogás és rögzítés nyomatékkulccsal

Biztonságos szerszámbefogás a Sauter biztonsági rendszerével

2014. április 28., hétfő, 09:42

Címkék: befogástechnika menetes befogás METAV 2014 Sauter szerszámtechnika

A nem megfelelő befogás szerszámkinyúlást, törést vagy központossági hibát okozhat. A tokmánykulccsal történő rászorítás és rögzítés közben a kulcs megcsúszhat, és sérülést okozhat. Ki ne ismerné ezeket a jelenségeket? A Zeta szerszámbefogó rendszerével mindez a múlté.

 
Az új rendszer a menetes szerszámbefogásra épül. A szerszám rögzítése nem igényel tokmánykulcsot. A befogás és a rögzítés az adapteren és a  szorítótokmányon található csavar segítségével, nyomatékkulccsal végezhető. A Sauter gyártócég vezetője, Severin Windt tapasztalatai szerint a nem megfelelő rögzítés következtében a szerszámok eltörhetnek, ami miatt a gépet le kell állítani. A nyomatékkulccsal végzett, megfelelő rögzítési technikával ez a probléma kiküszöbölhető.
 
A szerszám rögzítése nem igényel tokmánykulcsot
 
Az új rendszer biztonság tekintetében is meggyőző. A hajtott szerszámok egymáshoz közeli elhelyezkedése miatt a befogott szerszámok éle által okozott sérülések újra és újra előfordulhatnak. A Zeta szerszámbefogó rendszerrel a vágószerszámok használat után gyorsan és biztonságosan cserélhetőek. A Sauter a belső szorítótokmányos VDI szerszámtartókhoz is kínál biztonságos befogórendszert.
www.sauter.hu
 

Még több újdonság a METAV-ról:

Folyamatos kereslet a fémmegmunkáló gépek iránt
Berendezések gazdaságos és megbízható be- és kirakodása
Szuperkönnyű szénszálas és alumínium befogótokmány
Kisméretű alkatrészek precíziós megmunkálása
Nagy teherbírású forgácsolási teljesítmény
Innovatív termék: reCool
Moduláris, bővíthető esztergák
Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BESZÁLLÍTÓI KAPCSOLATOK

Itt a lehetőség tajvani kapcsolatokat építeni!

Média Partnerek