Ewon DataMailbox - sokkal könnyebbé vált a gépi adatok távoli elérése!

2020. október 23., péntek, 11:16

Címkék: adatbiztonság adatmentés adattárolás adatvédelem adatvesztés

A HMS Networks bemutatta az Ewon® DataMailbox szoftvert, egy biztonságos freemium felhőalapú megoldást, amely lehetővé teszi a gépgyártók és a cégtulajdonosok számára azt, hogy a világ bármely pontján könnyen hozzáférhessenek a gépeikről származó adatokhoz.

Mi az Ewon DataMailbox?

A DataMailbox egy online adatpuffer, amely az Ewon Talk2M felhőszolgáltatás részeként lehetővé teszi a gépekről származó adatok egyszerű visszakeresését.

Hogyan működik?

Az Ewon Cozy és Flexy routerek egy távoli géphez csatlakoznak, és Ethernet vagy mobiltelefon kapcsolaton keresztül küldik az adatokat a Talk2M felhőbe. A Talk2M részeként működő DataMailbox lehetővé teszi az alkalmazásfejlesztők számára, hogy egy egyszerű API-hívás segítségével kérjék le a naplóadatokat több Ewon-átjáróról.

Az eredmények

Az ügyfelek a világ bármely pontjáról több gépről gyűjthetnek adatokat egy rendkívül biztonságos folyamatban, az adatokat pedig kényelmesen elemezhetik. Az így megvalósítható big data elemzések és felügyelet lehetővé teszik a prediktív karbantartás és a működési intelligencia bevezetését.

A gépi adatokhoz való hozzáférés gyors és biztonságos útja

Pár óra alatt létrehozható és szükség esetén bővíthető is az adatkapcsolat függetlenül attól, hogy az informatikai környezet milyen összetett. Az új gépek néhány kattintással hozzáadhatók a folyamathoz.

Az adatpufferként működő DataMailbox megoldással elkerülhető az adatvesztés – függetlenül attól, hogy hány webhelyről származnak az adatok –, mivel az adatokat automatikusan tárolják és továbbítják, ha az internetkapcsolat nem működik. A felhasználók az analitikai alkalmazások számára is mindig hozzáférhetnek egy tiszta, előzetes adatkészlethez.

Freemium

A DataMailbox egy freemium szolgáltatás az Ewon Talk2M felhőben, vagyis az ügyfelek korlátlan ideig ingyenesen használhatják. A Pro verzióra való áttéréssel az ügyfelek egyedi szolgáltatási szintű megállapodás hatálya alá tartoznak, és még több adatot tudnak feldolgozni.

A Freemium megközelítés és a könnyű hozzáférés semmiképp sem veszélyezteti a biztonságot, mivel az Ewon megoldások a kiberbiztonság élvonalába tartoznak.

Az innovatív szolgáltatás bevezetésével az Ewon egy egyszerű és méretezhető integrált megoldást kínál korlátlan számú webhelyről származó adatok gyűjtésére és feldolgozására, lehetővé téve az ügyfelek számára a hatékonyság növelését.

„Napjainkban különösen kockázatos és költséges beengedni az embereket a gyárakba, így kötelességünk az ügyfelek számára egy egyszerű, biztonságos és méretezhető megoldást kínálni az adatok több webhelyről történő gyűjtésére, lehetővé téve a hatékonyság javítását” – jelentette ki Francis Vander Ghinst, a HMS Ewon üzletágának vezérigazgatója.

Már elérhető a partnerhálózatban

Annak érdekében, hogy az ügyfelek maximalizálják adatokból származó előnyöket, az Ewon létrehozott egy 2 000 tapasztalt partnert összefogó robusztus környezetet, ami készen áll az ügyfelek igényeinek megfelelő hatékony és integrált megoldások gyors létrehozására.

www.ewon.biz

www.ewon.biz/support

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BESZÁLLÍTÓI KAPCSOLATOK

Itt a lehetőség tajvani kapcsolatokat építeni!

Média Partnerek