SCADA alkalmazások helyfigyelése és biztonsága

Az ARC Informatique és az Ubiquicom egyesíti erőit

2015. október 08., csütörtök, 14:35

Címkék: ARC Informatique helymeghatározás Internet of Things nyomon követés SCADA Ubiquicom

Az ARC Informatique a HMI/SCADA szoftverek független szolgáltatója. Fő terméke, a PcVue® révén a cég 30 éve járul hozzá az automatizálási ipar fejlődéséhez. A PcVue Solutions termékosztály rugalmas megoldás az ipari folyamatok, a közművek és az infrastruktúra felügyeletére.A milánói központú díjnyertes technológiai cég, az Ubiquicom emberek és eszközök hagyományostól eltérő sajátosságú és a hagyományostól eltérő technológiájú helymeghatározó és nyomkövető termékek és megoldások tervezésére és fejlesztésére specializálódott.

A technológiai újításokban élenjáró vállalatok most együttműködésre léptek, hogy tudásuk egyesítésével egyedülálló mobil megoldást hozzanak létre. Ez a partnerség a felügyeleti rendszerek központjának mobilizálására tett erőfeszítésekben nyilvánul meg. Az ARC Informatique tudatosan mozdul az internet a Things (tárgyak internete) területe felé olyan hálózatok interfészeinek kialakításával, mint a Lora, SigFox stb.

Új funkciók a kül- és beltéri helymeghatározó szolgáltatásokhoz

A biometrikus és környezeti paraméterek valós idejű nyomon követése által a Ubiquicom Locator Suite egy felső alkalmazási szinttel bővíti a PcVue Geo Map Controlt.

A könnyen konfigurálható, webes szolgáltatásokkal az új funkciók az emberek és eszközök észlelését és nyomon követését közvetlenül PcVue markerekkel (amelyek szimbólumok is lehetnek) egy földrajzi térképen jelenítik meg. Az észlelés és nyomon követés kül- és beltéren is hatékony, hálózattípustól és elérhető kommunikációtól (GSM, WiFi, Bluetooth, BLE) függetlenül.

Az együttműködés révén az ARC Informatique ismét megerősítette azon ambícióját, hogy innovatív mobil megoldást hozzon létre a SCADA alkalmazások számára.

www.arcinfo.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BESZÁLLÍTÓI KAPCSOLATOK

Itt a lehetőség tajvani kapcsolatokat építeni!

Média Partnerek