Új funkciókkal érkezik a Sinumerik One

2022. október 10., hétfő, 11:05

Címkék: forgácsolás siemens Sinumerik One vezérlés vezérléstechnika vezérlő

A Siemens új CNC nemzedéke, amely eredetileg 2019-ben mutatkozott be, innovatív szoftver- és hardverfejlesztésekkel bővült.

Új eszközkészlettel bővült a Sinumerik One rendszer, mellyel még hatékonyabbá és egyszerűbbé válik az anyagmegmunkálás. Ezek közé tartozik például az időoptimalizálást lehetővé tevő ún. Advanced Rapid Movement funkció, amely a megmunkálási műveletek közötti mozgást gyorsítja fel. A megmunkálás így összességében akár tíz százalékkal gyorsabbá válhat. A Reduced Dynamic Mode funkció a gép kopását csökkenti: az új opcióval automatikusan csökkentett üzemmódra áll át a gép, ha például egy tengely túlságosan melegszik. Az ütközésérzékelés olyan kibővített funkciókat kínál, mint például az összes ütköző test megjelenítése, az NC programsor és még sok egyéb, aminek segítségével az ütközés oka gyorsan felderíthető és kiküszöbölhető.

Az új billentyűzetek és gépvezérlő panelek mostantól 15 és 24 col közötti méretekben érhetők el, így következetesen illeszkednek a HMI kijelzőkhöz. A Simatic Industrial vékony kliensek és ipari PC-k friss modelljei pedig nagyobb teljesítménnyel és akár 1920 x 1080 pixel felbontással kaphatók. Továbbá minden szerszámhoz egyedi szín rendelhető, így a kezelt felületek a használt szerszámnak megfelelően színkódolhatók.

www.siemens.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS IN DECEMBER

SAP KEY USER (F/M/X)

PLC SPECIALISTA (F/M/X)

AUTOMATIZÁCIÓS MÉRNÖK (F/M/X)

SZAKMAI OKTATÓ MECHATRONIKAI TERÜLETRE (F/M/X)

IRÁNYÍTÁSTECHNIKAI MÉRNÖK (F/M/X)

Média Partnerek