Már hét Mazak modell választható Siemens vezérléssel

2019. április 15., hétfő, 17:41

Címkék: forgácsolás siemens Sinumerik 840D vezérlés vezérléstechnika Yamazaki Mazak

A Mazak függőleges, mozgóállványos sorozatának, a VTC szériának hét európai gyártású modellje érhető el teljesen integrált Siemens SINUMERIK vezérléssel.

A Siemens, Európa egyik legszélesebb körben elterjedt vezérlése, alapkövetelmény a legtöbb repüléstechnikai és gépjárműipari ellátó lánc számára. A SINUMERIK vezérlés VTC sorozatba integrálásával, a Siemens vezérlésre berendezkedett ügyfeleink számára is elérhetővé válik a Mazak csúcstechnológia új vezérlés termelésbe építése nélkül.

A Siemens vezérlést alkalmazó VTC-felhasználóknak továbbra is elegendő, ha egy vezérlést használnak Mazak VTC megmunkáló központjaikhoz - legyen az akár a Siemens SINUMERIK 840D sl vagy 828D.

A Mazak függőleges, mozgóállványos VTC szériájának hét modellje érhető el teljesen integrált SINUMERIK vezérléssel

A VTC-800 sorozat öt - a Mazak Worcester-i gyárában készülő - gépvariácója kapott SINUMERIK 840D sl vezérlést. A VTC-800 széria a Mazak egyik legnépszerűbb termékcsaládja; 5-, és 6-tengelyes függőleges megmunkáló központjai mind nagy munkatérrel rendelkeznek, aminek köszönhetően számos gyártási felhasználásra - különösen nagy és nehéz alkatrészek forgácsolásához - ideálisak.

A VTC-530C - amit 12 000 RPM fordulatszámú orsójával és nagy merevségű gépvázával direkt nagy anyagleválasztási sebességre és ezzel csökkentett ciklusidőkre terveztek - SINUMERIK 828D vezérléssel van ellátva, úgy mint a nagyobb kapacitású változata a VTC-760C.

www.mazakeu.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek