A biztonság személyes dolog

2021. május 04., kedd, 13:08

Címkék: biztonság biztonságtechnika Brady karbantartás kizárás kizáró

A kizárási/kitáblázási lakatok gyakran az utolsó védőbástyát jelentik a gép energiaellátásának idő előtti helyreállítása és a személyes és szakmai életútra is kiható karbantartási balesetek előtt. A kizárási/kitáblázási lakatok alkalmazottak védelmében játszott szerepének hangsúlyozására a Brady Corporation megalkotta a PrintFace megoldást, amellyel a lakat teljes mértékben személyre szabható, beleértve a munkatársak fotójának rányomtatását is annak felületére.

Személyes lakatok

Az arcképek lakatokra nyomtatásával mindegyik kizárási/kitáblázási lakatnál egyértelműen jelezhető, hogy pontosan kit véd. A PrintFace segít megelőzni a lakatok manipulálását és kiemeli, hogy a biztonság személyes dolog. A kizárás/kitáblázás során a lakatot csak a tulajdonosa távolíthatja el, aki fel van tüntetve a lakaton. Szükség esetén a csoportvezetők vagy a létesítmény biztonságáért felelős vezető is beavatkozhat, de biztonsági okokból csak egy előre egyeztetett eljárás szerint. A fotó elhelyezése mellett más személyre szabási opciók is elérhetők, például a céglogó, sorozatszám, egyedi szöveg és más elemek.

Kimagaslóan megbízható nyomatok

A személyre szabás elemei közvetlenül, színesben és nagy felbontással nyomtathatók a Brady nejlonból készült SafeKey kizárási/kitáblázási lakatjaira. A nyomat ellenáll a horzsolásoknak, a vegyi anyagoknak és az UV-sugárzásnak, és a kültéri és beltéri lakatokon is tartósan megmarad. A még nagyobb megbízhatóság érdekében a színek és az összetett alakzatok feláldozásával akár gravírozás is kérhető. A lakatok személyre szabásának harmadik, standard eljárása a legfontosabb információk felírása vagy rányomtatása a Brady lakatokhoz mellékelt öntapadó címkékre.

A legmagasabb kizárási/kitáblázási biztonság

A Brady SafeKey kizárási lakatjai 700%-kal több zár- és kulcskombinációt kínálnak, mint a normál biztonsági lakatok. Az innovatív zármechanizmussal 100 000-nél is több kombináció használható, ami kiválóan alkalmas az akár több mester- és nagymester kulcsot is tartalmazó összetett kulcshierarchiák támogatására. A kulcsok sorozatszámának nyilvántartása biztosítja, hogy ne legyen két azonos kulcs egy cégnél. Így biztonságos és jövőálló kizárási/kitáblázási program készíthető, amely maximálisan biztosítja az „egy személy - egy lakat - egy kulcs” elv betartását.

Növelje a karbantartás biztonságát kizárással/kitáblázással >>

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek