A Farnell kibővíti az előrejelző karbantartási termékválasztékát

2022. október 28., péntek, 18:13

Címkék: előrejelzés Farnell IIOT karbantartás

A Farnell ipari alkatrészek széles választékát kínálja, amelyek képesek felügyelni a létesítmények teljesítményét, hajtásait és motorjait, hogy riasztást adhassanak, ha az automatizált rendszerek veszélyben vannak. A Farnell számos műszaki erőforrást is biztosít, amelyek segítségével ügyfelei tájékozottak maradhatnak a folyamatosan változó karbantartási környezetben.

„A képzett munkaerő hiánya sok ügyfelünk számára még nehezebbé tette a működésük során felmerülő problémák kezelését – mondta Cliff Ortmeyer, a Farnell műszaki marketingért felelős globális vezetője. – Legújabb termékeink a legmodernebb fejlesztéseket tartalmazzák az Ipari Dolgok Internete (IIoT) terén, hogy csökkentsék a megelőző karbantartási megoldások megvalósításához szükséges költségeket, időt és erőfeszítést.”

A Farnell gyártó ügyfelei számára elérhető legújabb termékek közül néhány:

A Farnell tovább fejleszti  ipari termékpalettáját, amely az elmúlt 12 hónapban 50%-kal növekedett. Az ügyfelek több mint 42 ipari gyártó – többek között a Schneider Electric, a Honeywell, a Siemens, az ABB, az Omron és az Omega – több mint 80 000 ipari termei közül válogathatnak.

A Farnell műszaki erőforrásokat is biztosít, hogy a gyártókat tájékoztassa a megelőző karbantartással kapcsolatos legújabb bevált gyakorlatokról. A Farnell néhány oktatási ajánlata magában foglalja az Ipari Tárgyak Internetével kapcsolatos megelőző karbantartásról szóló tanulmányt és az ipar automaatizálási teljesítményről és vezérlésről szóló új e-Techjournalt, valamint egy webináriumot a megelőző karbantartásról és az IIoT-ről.

A Farnell ügyfelei ezen a linken nézhetik át a kibővített megelőző karbantartási termékeket és műszaki ajánlatokat: https://uk.farnell.com/industrial-automation-control#smart-maintenance-repairs

www.farnell.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS IN DECEMBER

SAP KEY USER (F/M/X)

PLC SPECIALISTA (F/M/X)

AUTOMATIZÁCIÓS MÉRNÖK (F/M/X)

SZAKMAI OKTATÓ MECHATRONIKAI TERÜLETRE (F/M/X)

IRÁNYÍTÁSTECHNIKAI MÉRNÖK (F/M/X)

Média Partnerek