Balesetveszély karbantartás közben? Kizárt!

2020. január 22., szerda, 06:00

Címkék: biztonság biztonságtechnika Brady kitáblázás kizárás kizáró

A Brady mindenben segíthet a kizárás/kitáblázás területén

Bárhova is szeretne eljutni a kizárási/kitáblázási programmal, a Brady segít és támogatja Önt. Teljeskörű kizárási/kitáblázási megoldásunk részét képezik a kidolgozott kulcstervezéssel bíró innovatív lakatok, a speciális kizáró eszközök, a praktikus szoftver és a nagyszerű szolgáltatások, például az energiakezelési pontok azonosítása vagy a maga nemében a legjobb eljáráskidolgozás.

 

 

Innovatív SafeKey lakatok:

használja a legbiztonságosabb kizárási/kitáblázási eljárásokat a karbantartási műveletek során. A 100 000-nél is több egyedi kulccsal rendelkező lakatok a nagyobb vállalatspecifikus kulcshierarchiákat is támogatják, amelyben 2 lakat nem nyitható ki ugyanazzal a kulccsal.

 

Speciális kizáró eszközök:

eszközeink széles körével bármilyen energiaforrást blokkolhat, amivel semlegesítheti a gépet és növelheti a beavatkozás biztonságát.

 

 

Praktikus szoftver az eljáráshoz:

egyszerűen bevezetheti, jóváhagyhatja vagy szerkesztheti, méretezheti és kommunikálhatja a gépspecifikus kizárás/kitáblázási eljárásokat.

 

 

Nagyszerű kizárási/kitáblázási szolgáltatások:

a Brady mérnökei segítenek a helyszínen azonosítani az energiakezelési pontokat és leírják a legjobb gyakorlatnak megfelelő gépspecifikus kizárási eljárásokat.

 

 

Biztonságosabb gépen végzett beavatkozások

 

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek