Ne nyúlj a darumhoz

2019. június 13., csütörtök, 21:00

Címkék: anyagmozgatás biztonság biztonságtechnika Brady híddaru kitáblázás kizárás kizáró

A Brady Corporation bemutatta az új függesztett vezérlő kizáró eszközt, azt az innovatív kizárási/kitáblázási megoldást, amellyel a munkások nagyobb biztonsága érdekében teljes ellenőrzést szerezhet a daruk és csörlők függesztett vezérlő eszközei felett.

Nagyobb munkahelyi biztonság

Az új függesztett vezérlő kizáró eszközzel számos daru és csörlő függesztett kezelőszervei teljesen lezárhatók, és megakadályozható, hogy bárki bármelyik gombot megnyomja az akár 4 lakat eltávolítása előtt. A lakatkulcsok a vezetőnél vagy a darukezelők látóterén kívül dolgozó munkásoknál lehetnek, így elkerülhető a daru vagy a csörlő váratlan használata. A függesztett vezérlő kizáró eszközzel elkerülhetők a horgokkal vagy a darura függesztett teherrel való ütközés okozta balesetek és súlyos sérülések, és növelhető a munkások biztonsága.

Könnyű és praktikus használat

A függesztett vezérlő kizáró eszköz egy praktikus, meghosszabbítható megoldás, amely bármilyen, 10 és 45 cm közötti hosszúságú függesztett vezérlőre felszerelhető. Felhelyezni úgy kell, mint egy zsákot, és a nyílása egy rugalmas rögzítőhevederrel bármilyen függesztett vezérlőkábelre rászorítható. 4 összekapcsolt merev oldalának köszönhetően laposra hajtható, így könnyen szállítható.

Részletes termékinformáció és a kizárás/kitáblázásra vonatkozó útmutató a Brady honlapján vagy az emea_request@bradycorp.com e-mail címen érhető el.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek