Új SafeKey lakat: a legbiztonságosabb lakat kizáráshoz/kitáblázáshoz

2019. május 06., hétfő, 15:51

Címkék: biztonság biztonságtechnika Brady karbantartás kitáblázás kizárás

A Brady Corporation által kínált új, innovatív SafeKey kizáró lakatokkal a legbiztonságosabb kizárási/kitáblázási eljárásokat használhatja a karbantartási műveletek során. A 100 000+ egyedi kulccsal az új zárak a nagyobb vállalatspecifikus kulcshierarchiákat is támogatják, ahol semelyik 2 zár nem nyitható ki ugyanazzal a kulccsal.

A legmagasabb szintű biztonság és védelem kizáró lakatokkal

Az új SafeKey kizáró lakatokhoz az innovatív zármechanizmusnak köszönhetően 700%-kal több kulcskombináció érhető el, mint egy szabványos biztonsági lakathoz. A 100 000+ különböző kulcs révén a SafeKey kizáró lakatokkal optimálisan támogathatók a nagyméretű, csak különböző kulccsal nyitható lakatok alkotta egyedi hierarchiák, melyekben a lakatok szükség esetén a kezelő mesterkulcsával vagy a fő mesterkulccsal is kinyithatók. A kulcsok sorozatszámának nyilvántartása biztosítja, hogy ne legyen két azonos kulcs egy cégnél. A nagyobb biztonság érdekében elektromosan szigetelő és nem korrodáló lakatváltozatok is kaphatók.

Nagyobb kizárási/kitáblázási hatékonyság A SafeKey kizáró lakatok a lakat színéhez illeszkedő színkódolt kulcsokkal is segítenek a kizárás/kitáblázás hatékonyságának növelésében a karbantartási műveletek során. 9 szín érhető el, hogy a karbantartó szakemberek könnyebben megtalálhassák az adott lakathoz tartozó kulcsot. Emellett a kulcsok a zármechanizmusnak köszönhetően könnyen behelyezhetők és kihúzhatók, így a lakat gyorsan és egyszerűen kezelhető.

Személyre szabás

Minden SafeKey kizáró lakatra rágravírozható az alkalmazott, a csapat, a részleg vagy a munkaterület neve, vagy egy sorszám. A különböző kulcsok mellett az azonos kulcs opció is elérhető, amivel egy sor zár nyitható ugyanazzal a kulccsal.

Nézze meg a videót vagy kérjen ingyenes útmutatót a kizárásról/kitáblázásról a Brady honlapon vagy az emea_request@bradycorp.com e-mail címen.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek