Áramköri megszakítók egyszerű kizárása a biztonságosabb beavatkozásokhoz a gépeken

2018. május 24., csütörtök, 07:57

Címkék: biztonság biztonságtechnika Brady karbantartás kizárás megszakító

Az áramköri megszakítók könnyen be- és kikapcsolhatók, ami problémát jelenthet a beavatkozást végző szakembereknek. Az áramkörök idő előtti újraaktiválásának eredménye áramütés vagy súlyos sérülés lehet. A balesetek elkerülése és a gépeken végrehajtott biztonságosabb beavatkozások érdekében a Brady Corporation egy könnyen felhelyezhető kizáró megoldást kínál áramköri megszakítókhoz.

Könnyen felhelyezhető

A Brady áramköri megszakítókhoz való új univerzális mini kizárója könnyen felhelyezhető a különböző gyártók ilyen berendezéseinek széles körére. A kisméretű eszközt az áramköri megszakító kapcsolójára kell felszerelni, és egy könnyen kezelhető csavarral kell rögzíteni. A csavar meghúzásakor egy furat válik elérhetővé, amelybe Lockout / Tagout lakatkengyel helyezhető. A lakat lezárása rögzíti az áramköri megszakító kapcsolóját, biztonságosabbá téve így a beavatkozásokat.

Biztonságosabb beavatkozások

Az áramköri megszakítók lakattal történő kizárásával elkerülhető a gépek és egyéb elektromos berendezések idő előtti és véletlen újraaktiválódásával összefüggő balesetek. Miután a lakat a helyére került, csak az azt felhelyező és a beavatkozást végző szakember felelőssége, hogy mikor lesz újraaktiválva az áramköri megszakító. Biztonsági megoldásként a Brady mesterkulcsokat is kínál a Lockout / Tagout lakatkulcstervben kiválasztott felügyelők számára.

Nagyobb megfelelőség

Az áramköri megszakítókhoz való kizáró megoldással a vállalatok növelhetik a megfelelőséget a berendezések biztonságával kapcsolatos 1037-es európai szabvány, valamint a munkahelyek minimális biztonsági és egészségvédelmi követelményeit meghatározó EU 89/655 irányelv tekintetében.

Tudjon meg többet a biztonságosabb beavatkozásokról a gépeken a Brady webhelyén.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Austria transfers

Média Partnerek