Az element14 elindította az N-Gaged Remote Monitoring Design Challenge kihívást

A közösség tagjai az Omega Wireless Layer N ökoszisztémáját ismerhetik meg a kihívás során

2022. január 19., szerda, 15:49

Címkék: díj Farnell Internet of Things mérés méréstechnika verseny

Az element14 közösség a közelmúltban indította el az N-gaged Remote Monitoring Design Challenge kihívást az Omega Wireless Layer N EcoSystem rendszerével kapcsolatban. Az Omega IoT-rendszerének legötletesebb felhasználásával létrehozott projektekre 10 sikeres pályázó kap ingyenesen egy-egy Layer N ökoszisztémát, hogy elkészíthessék projektjeiket és blogot vezethessenek azokról.

Az element14 közösség tagjai a Layer N EcoSystem segítségével IoT-alkalmazások széles skáláját fejleszthetik, beleértve a prediktív karbantartást, az út menti szennyezésszint figyelését, a távfelügyeletet, a gyártásirányítást és a gyártósorok kezelését. Az okoseszközök ökoszisztémájaként működő Layer N egyszerű, intelligens és rugalmas módot biztosít a felhasználóknak az alkalmazások távoli megfigyelésére és vezérlésére. A hőmérséklet-, páratartalom-, fény- és légnyomás adatokat valós időben rögzíti, tárolja, dolgozza fel és küldi a felhőbe a Layer N vezeték nélküli intelligens érzékelőin és átjáróin keresztül, így a jelentések bárhonnan és bármikor elérhetők.

„Az Omega Layer N EcoSystem továbbfejlesztette a tervezők és mérnökök IoT innovációs lehetőségeit – jelentette  ki Dianne Kibbey, az element14 közösségi médiájának globális vezetője. – Nagyon örülünk, hogy az element14 közösségnek lehetőséget adhatunk az Omega Layer N Gateway Bundle-lel való kísérletezésre és innovációra, és alig várjuk, hogy lássuk az így megszülető terveket.”

A szponzorált kihívóknak a Layer N Bundle-t kell használniuk projektjükön belül, és a következő összetevőket kapják meg egy készletben ingyenesen, hogy beépíthessék projektjükbe:

  • Vezeték nélküli átjáró;
  • Vezeték nélküli hőmérséklet/páratartalom érzékelő;
  • USB-Smart Probe interfész;
  • Intelligens hőmérséklet-szonda;
  • M12 4 tüskés csatlakozóaljzat.

A győzelemhez a közösség tagjainak blogot kell vezetniük az építési folyamatukról és a Layer N IoT Platform segítségével létrehozott Layer N EcoSystem Bundle projektjeik eredményéről. Az első helyezett egy több mint 500 dollár értékű Total Security csomaggala gazdagodik, amely Nest Doorbellt, Nest kamerát, Nest Hub Maxet, valamint több Nest füstérzékelőt tartalmaz. A második helyezett két Google Home Minit és két Next beltéri kamerát kap. Bárki, aki öt blogbejegyzést és egy projektet létrehoz Layer N EcoSystem segítségével, egy MultiComp Pro multiméterkészletet kap.

Az N-gaged Remote Monitoring Design Challenge pályázatra február 11-ig lehet jelentkezni. A kihívókat február 18-án ismerhetjük meg, a projektek pedig 2022 májusában válnak esedékessé. A nyerteseket még abban a hónapban ki is hirdetik.

A kihívásban való részvételre a közösség tagjai az alábbi linket jelentkezhetnek:

https://community.element14.com/challenges-projects/design-challenges/n-gaged-design-challenge//w/documents/27423/

www.farnell.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BESZÁLLÍTÓI KAPCSOLATOK

Itt a lehetőség tajvani kapcsolatokat építeni!

Média Partnerek