75 éve mozgásban

2022. október 10., hétfő, 14:37

Címkék: FAULHABER hajtás hajtásrendszer hajtástechnika motor

 

 

Olvassa hírlevelünket a rendszeres tájékoztatásért, érdekes híreinkért és a hajtásrendszerekről szóló információkért! Most 75. születésnapunkat ünnepeljük, bemutatjuk az új webhelyünk előnyeit és az új, hajtóművel ellátott lineáris működtetőket, a FAULHABER L termékcsaládot.

 

 
 
 

 
 

 

 

 

75 ÉVES A MOTION

Dr. Fritz Faulhaber 1947-ben alapította meg a „Feinmechanische Werkstätten”-t (Finommechanikai műhelyek), és ezzel egy úttörő hajtástechnológia sikertörténet kezdődött. Azóta is számos alkalmazásban biztosítjuk a kívánt mozgást. 75. születésnapunkat ünnepeljük, és éppen ennyi ideje igaz, hogy időben készen állunk, amikor egy fejlesztő a megfelelő hajtást keresi egy olyan innovációhoz, amely mindannyiunk életét akár egy kicsit is jobbá teheti.

Olvasson tovább!j

 

 
 

 
 

 

 

 

Modern és informatív

Elindult az új honlapunk, amely jobb navigációt, új dizájnt és optimalizált teljesítményt nyújt minden eszközön. Emellett know-how-felületet is kialakítottunk, ahol oktatóanyagokat, alkalmazási jegyzeteket és webináriumokat találhat. A lenyűgöző FAULHABER meghajtáskalkulátor segít Önnek kiválasztani a megfelelő hajtásrendszert. A digitális térbe költöztettük a Motion magazint is. Izgalmas cikkeket talál benne alkalmazásokról, technológiáról és eseményekről.

Győződjön meg róla!

 

 
 

 
 

 

 

 

Nagy teljesítményű és sokoldalú

A FAULHABER lineáris működtetőinek vadiúj L termékcsaládja egyedülálló, kulcsrakész megoldást kínál az alkalmazások széles skálájához. A 22L és 32L sorozat a legújabb GPT hajtómű-technológián alapul, így egyenáramú motorok, négy- és kétpólusú kefe nélküli motorok vagy akár léptetőmotorok széles körével kombinálható. Emellett úgy optimalizálták őket, hogy a FAULHABER különféle motorcsaládjainak nyomaték- és fordulatszám-tartományát a lehető legjobban kihasználják.

Tudjon meg többet!

 

 


 

FAULHABER Drive Systems
contacts@faulhaber.com · www.faulhaber.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS IN DECEMBER

SAP KEY USER (F/M/X)

PLC SPECIALISTA (F/M/X)

AUTOMATIZÁCIÓS MÉRNÖK (F/M/X)

SZAKMAI OKTATÓ MECHATRONIKAI TERÜLETRE (F/M/X)

IRÁNYÍTÁSTECHNIKAI MÉRNÖK (F/M/X)

Média Partnerek