Beépítésre kész HIWIN lineáris tengelyek

30-as méretben is elérhetővé váltak a KK lineáris tengelyek

2018. december 28., péntek, 06:00

Címkék: automatizálás HIWIN lineáris tengely lineáris tengelyek lineártechnika lineártechnológia mérés méréstechnika nyomdaipar tengely

Bővítette a HIWIN a KK sorozatba tartozó, beépítésre kész lineáris tengelyeinek portfólióját, amelyben így további méretek jelentek meg a miniatűr tartományban.

Az új termékváltozat szélessége mindössze 30 mm, így ideális korlátozott beépítési hellyel rendelkező alkalmazások számára. A KK lineáris tengely 75 és 200 mm közötti lökethosszal érhető el 25 mm-es léptékekkel. Az új verzióhoz – a sorozathoz tartozó más méretekhez hasonlóan – számos opcionális extra érhető el, beleértve az alumíniumburkolatot, a második szánt és a motorcsatlakozáshoz szükséges különféle adaptereket.

KK lineáris tengelyek már 30-as méretben is

A KK sorozat általánosan alkalmazható pozicionáló moduljai az acélprofilba integrált lineáris vezetősínnek köszönhetően különösen kompakt kialakításúak. A helytakarékosság érdekében a szánba integrált golyósorsó nagy merevséget és pontosságot biztosít a tengelynek. Kompakt kialakításuk és magas pozicionálási pontosságuk révén a KK tengelyek széles körben alkalmazhatók a nyomdaipartól kezdve az üzemi automatizáláson át egészen a nagy pontosságú mérőgépekig.

www.hiwin.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Austria transfers

Média Partnerek