Egyidejű forgatás és billentés

2019. június 19., szerda, 06:00

Címkék: hajtás hajtásrendszer hajtástechnika hajtástechnológia HIWIN HIWIN lineáris tengely lineártechnika lineártechnológia

A szerszámgépek mozgásának hatékonyságát növelik a HIWIN innovatív, rugalmas, robusztus és kompakt hajtástechnikai megoldásai. Az egyszerű gépelemek – például a lineáris vezetősínek, a golyósorsók, valamint a lineáris és nyomatékmotorok mellett az offenburgi székhelyű gyártó már azonnal beszerelhető forgó és billentő tengelyeket is kínál. A HIWIN ezzel egyablakos megoldást ad az egyedi alkatrészektől egészen a teljesen összeszerelt kiegészítő tengelyekig.

A forgó és billentő tengelyek különböző jeladók és megfelelő interfészek felhasználásával minimális fáradozással is könnyen integrálhatók az összes kereskedelmi forgalomban kapható vezérlőbe és gépkoncepcióba. Segítségükkel egy 3 tengelyes szerszámgép például könnyedén 5 tengelyes géppé alakítható át, így további költségek nélkül is hatalmas hozzáadott értéket képviselnek. Az azonnal beépíthető kiegészítő tengelyek integrálása után csak csatlakoztatni kell azokat a már meglévő vezérlőrendszerhez.

HIWIN forgó és billenő tengely

A forgó és billenő tengelyek TMRW sorozatú vízhűtéses közvetlen nyomatékmotorokkal rendelkeznek. A karbantartást nem igénylő hajtásrendszert magas nyomaték és rendkívül dinamikus működés jellemzi, abszolút pozicionálási pontossággal kombinálva. A rendkívül rugalmas, a csavaró- és billenőnyomatéknak ellenálló tengelyek a szerszámgép igényeihez igazodva használhatóak például HSC marógépekben, mérő- vagy lézergépekben, illetve eszterga-maró központokban, elsősorban negyedik vagy ötödik tengelyként.

www.hiwin.hu

 

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek