Erős hármas

Lineáris asztalok a pozicionálási feladatok széles köréhez

2018. augusztus 20., hétfő, 06:00

Címkék: hajtás hajtásrendszer hajtástechnika HIWIN lineáris motor lineáris mozgatóegység lineártechnika lineártechnológia

Bővítette meghajtásokból álló termékválasztékát a HIWIN. A négyzetes keresztmetszetű lineáris modulok az új HT sorozat lineáris asztalaival egészültek ki, amelyek integrált kettős szánvezetékei nagy nyomatékokat képesek elnyelni, így a szerkezet különösen merev felépítésű.

A hajtástípus egy új kiegészítővel is bővül: a fogasszíj és az orsótengelyek mellett a HT sorozat egy alacsony kopású lineáris motor meghajtással is kapható olyan alkalmazásokhoz, amelyekben a legmagasabb dinamikai és precíziós követelményeket írták elő.

Az alapkivitelben is elérhető opciók – beleértve a szennyeződéstől védő robusztus acélburkolatot, a végálláskapcsolókat, a pozicionálórendszert, a minden hagyományos motorhoz illeszkedő adaptereket és a milliméteres skálán állítható löketet – széles választékának köszönhetően a HT lineáris asztalok egyedi, konfigurálható rendszerek, amelyek tökéletesen adaptálhatók minden termelési igényhez.

Dinamikus, erőteljes, pontos és megismételhető – egy trió minden problémára

A kényelem a tervezéssel kezdődik: az online konfigurátor lehetővé teszi a felhasználók számára az összes tengely a konkrét alkalmazási feltételekhez történő adaptálását és az eredmények natív adatokként egyetlen kattintással közvetlenül átvihetők a CAD-rendszerbe.

Nem számít, hogy a gép mit szállít A-ból B-be, a HT lineáris táblák dinamikusan, erőteljesen és pontosan teljesítik a feladatot.

www.hiwin.hu

 

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Austria transfers

Média Partnerek