Automatikus kenés az új SKF SYSTEM 24 TLSD sorozattal

2014. február 04., kedd, 14:24

Címkék: elektromechanikus kenőrendszer kenéstechnika kenőrendszer SKF TLSD

Az SKF kifejlesztette az elektromechanikus automata kenőrendszerek új SKF SYSTEM 24 TLSD sorozatát. Ezek az elektromechanikus, egypontos automata kenőegységek közvetlen vagy távolról történő kenéshez használhatók.

 
Az új kenőegységek megbízhatóak, egyszerűen beszerelhetők és széles körben alkalmazhatók a kenést igénylő rendszereknél, a szivattyúktól a ventillátorokon, légkompresszorokon és szállítószalagokon át egészen a mozgólépcsőkig és darukig. 
 

Növekvő élettartam, csökkenő költségek 

Az új TLSD kenőegységek robosztus felépítésük miatt különösen alkalmasak a nagyfokú rezgéssel vagy ingadozó üzemi hőmérséklettel működő alkalmazásokhoz, ugyanakkor rendelkezésre áll egy alacsony hőmérséklethez kifejlesztett speciális változat is. A csapágyak, tengelyek és orsók hatékony kenéstechnikai megoldásai minden esetben növelik a gépek üzemi élettartamát és csökkentik a karbantartási költségeket. 
 
 

Könnyen kezelhető

A TLSD kenőegység megbízható és könnyen kezelhető termék. Az átlátszó tartály lehetővé teszi a kenőanyag állapotának gyors felmérését, a korszerűbb LED kijelzőkkel ellátott programozható meghajtó-egység pedig több beállítási lehetőséget és nagyobb rugalmasságot biztosít a hasonló termékekhez képest.
 

Miből áll a rendszer?

A TLSD kenőegység egy kenőanyagtartályból és egy programozható elemes egységből áll, amelyen számos lehetőség közül választva beállítható a kenőanyag-adagolás időtartama. Minden olyan géphez csatlakoztatható – vagy közvetlen szereléssel, vagy kenővezetékkel –, amely szabványos G1/4 menetes csatlakozóval rendelkezik.
 
 
A tartály két méretben (150 ml és 250 ml), SKF nagyteljesítményű olajjal vagy zsírral feltöltve rendelhető. A maximális üzemi nyomás 5 bar. A meghajtó-egység kenőanyag-adagolási intervallumának kívánság szerinti beprogramozását egyszerű, műanyag kupakkal védett forgókapcsoló teszi lehetővé. A minden szögből tisztán látható zöld-sárga-piros LED jelzőfények a berendezés működési állapotát mutatják. A TLSD kenőegység és az újratöltő készletek Németországban, Franciaországban és az Egyesült Államokban nem árusíthatók/használhatók.
 
www.skf.hu
Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek