Energiahatékony csapágyegységek

Az SKF kerékagyakhoz tervezett megoldásokat szállít a Mazda számára

2015. január 18., vasárnap, 17:25

Címkék: kerékcsapágy Mazda SKF

Az SKF energiahatékony csapágyegységeket fog szállítani a Mazda számos modelljéhez.

Az SKF teljesítette az alacsony súrlódású csapágyegységek első szállításait a Mazda Motor Corporation számára. A csapágyegységeket az autógyár új mexikói üzemében gyártott, nemrég bemutatott, vadonatúj Mazda2 modellbe, valamint a 2015-ben bemutatandó egyéb modellekbe fogják beépíteni.

Forrás: SKF

Tryggve Sthen, az SKF Automotive elnöke így nyilatkozott: „A Mazda tisztában van azzal, hogy az alacsony súrlódású kerékcsapágyak milyen szerepet tudnak betölteni az üzemanyag-fogyasztás csökkentésében. Nagy örömömre szolgál, hogy mérnöki szakismereteinkkel segíteni tudjuk a Mazda új modelljének optimalizálását. Globális kapacitásunknak köszönhetően szoros együttműködésben tudunk dolgozni a Mazdával, mind a gyártás, mind a műszaki támogatás területén.”

Az SKF alacsony súrlódású csapágyegységei a Csoport BeyondZero portfóliójához tartoznak. Ezek a csapágyegységek a normál csapágyegységekhez viszonyítva akár 20%-kal is csökkenthetik a súrlódást, ami kisebb üzemanyag-fogyasztást és kisebb környezetkárosító hatást eredményez.

www.skf.com/hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek