Soha ne olvass fizetett cikket!

2020. augusztus 03., hétfő, 06:00

Címkék: Chemplex gépgyártás hajtás hajtásrendszer hajtástechnika villamos hajtás

Ezt pedig főleg ne olvasd el! Fizettünk érte, hogy benne legyen a lapban, az ország legolvasottabb műszaki lapjában, hogy eljusson hozzád. Elég ijesztő!

Majd 20 éve gyártunk ipari folyadék- és porkeverőket. Ez idő alatt felhalmoztunk nagyon sok olyan tapasztalatot, amivel itthon kevesen rendelkeznek. Készítettünk több száz keverőgépet, aminek a nagy része még ma is üzemel. Gépeink dolgoznak a vegyiparban, a festékiparban, az élelmiszeriparban, a gyógyszeriparban és a vízkezelésben. A legkülönbözőbb helyeken.

És most mit csináltunk? Nem fogod elhinni.

Az elmúlt 20 év legizgalmasabb gépeit berendeztük egy szűrhető és kereshető online katalógusba, hogy néhány kattintással ki tudd választani azt a gépet, amire neked szükséged van. Miért? Azért, hogy ne kelljen mindig mindent elölről kezdeni. Neked se, nekünk se.

Tegyük fel, hogy keverőgépre van szükséged (ha nincs, akkor ugorj az utolsó bekezdésre). A katalógusban nagy valószínűséggel találsz olyan berendezést, ami vagy pont jó lesz neked, vagy nagyon hasonló ahhoz, ami kell.

Képzeld el, hogy mennyivel egyszerűbb valamiről úgy egyeztetni, hogy nagyjából már tudod, hogy neked valami ehhez hasonló kell. Nem egy fehér lap fölött elmélkedünk, hanem pár kattintással leszűröd azokat a gépeket, amik leginkább szóba jöhetnek. Azokat, amik legjobban illeszthetők vagy a meglévő környezetbe, vagy a terveidbe. Innentől gyorsabban kapsz árat, gyorsabban egyezünk meg, és gyorsabban készül el a gép. Te pedig gyorsabban kipipálhatsz valami olyat, amivel lehet, hogy nem szívesen vesződsz. Helyette tudsz foglalkozni azzal, ami a lényeg: hogyan hozd ki a gépből a legtöbbet. Mi is ezt akarjuk!

És mi van, ha (még) nincs keverőgépre szükséged? Akkor is kattints az alábbi gombra, és gyere a weboldalunkra! Hátha megtetszik maga a módszer, ahogy megcsináltuk az egészet, és te is megcsinálod ugyanezt a saját gépeiddel. A tudást meg kell osztani.

 

Reméljük, hogy nem kattintottál! Köszi: A Chemplex

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek