Vízhűtéses HIWIN nyomatékmotorok

Csendes, karbantartásmentes és rendkívül hatékony

2016. július 12., kedd, 06:00

Címkék: hajtástechnika HIWIN lineártechnika motor nyomatékmotor TMRW

A HIWIN TMRW sorozatú vízhűtéses nyomatékmotorok a forgó tengelyes meghajtások „csúcsragadozói” közé tartoznak. Mivel a szinkron szervomotorok szerkezetileg nem igényelnek áttételezést, működésüket maximális hatékonyság és állandó nyomaték, valamint nagy terhelés mellett is maximális dinamika és gyors tengelykapcsolás jellemzi.

A HIWIN által kifejlesztett játékmentes nyomatékmotorokat kifejezetten a szerszámgépekben történő használatra tervezték. Az érintésmentes forgatónyomaték-átvitelnek köszönhetően a motorok működése rendkívül csendes és kopásmentes, így karbantartást sem igényelnek. A közvetlen terheléskapcsolás még a nagyon kompakt kialakítás mellett is nagy merevséget kölcsönöz a motornak. Az állórészbe épített szellőzőnyílások révén az Underwriters Laboratories (UL) által hitelesített, beépítésre készen szállított TMRW motorokkal nagy tartós és csúcsnyomatékok érhetők el a szerszámgépekben történő további hőfejlődés elkerülése mellett. Az akár 6 500 Nm csúcsnyomatékot is elérő motorok 160–565 mm átmérőben állnak rendelkezésre.

Optimális hatékonyság: a HIWIN TMRW sorozatú vízhűtéses nyomatékmotorjai


Vállalati háttér

A tajvani HIWIN Technologies Corporation leányvállalata,aa HIWIN GmbH 1993 óta fejleszt, gyárt és forgalmaz lineártechnológiai eszközöket. Termékpalettájában megtalálhatók a profilsínek, golyósorsós hajtások,aelektromos emelőhengerek, KK lineármodulok és elektromos hajtástechnika mellett a komplett pozicionálórendszerek, köztük lineáris motortengelyek, lineáris modulok, síkmotorok, körasztalok, nyomatékmotorok és elmozdulásmérő rendszerek is. A standard megoldásokon túl ügyfélspecifikus, különleges igényeket is kielégítő termékeket is gyárt. Az offenburgi vállalat tanácsadást, termékekkel kapcsolatos oktatást, valamint karbantartási és javítási szervizszolgáltatásokat is nyújt. Ügyfélkörében megtalálhatók egyedi felhasználók és OEM-ügyfelek a legkülönbözőbb iparágakból, így pl. szerszámgyártók, csomagoló- és egyedi gépeket, valamint orvostechnikai cikkeket gyártó cégek.

Kapcsolattartó:

HIWIN GmbH

Hunyadi István

magyarországi értékesítési vezető

Tel.: 06-1/786-64-61

Mobil: 06-30/517-30-91

Fax: 06-1/789-47-86

E-mail: info@hiwin.hu

www.hiwin.hu

HIWIN… Lendületbe hozzuk!

HIWIN GmbH Brücklesbünd 2 D-77654 Offenburg

Ügyvezető: Werner Mäurer, Eric Y. T. Chuo

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek