A Farnell INTERCONTEC körcsatlakozókat is kínál a TE Connectivity cégtől

2021. augusztus 10., kedd, 21:18

Címkék: adatkommunikáció csatlakozás-technika csatlakozó Farnell tápegység tápellátás

A plug-and-play csúcstechnológiájú INTERCONTEC csatlakozók ideális megoldást jelentenek jel-, adat- és/vagy energiacsatlakozáshoz bizonyos alkalmazásokban, csökkentve az állásidőt és növelve a termelékenységet.

Az elektronikai alkatrészek, termékek és megoldások globális forgalmazójaként ismert Farnell a csatlakozás- és szenzortechnika egyik éllovas cégének számító TE Connectivity cég INTERCONTEC körcsatlakozóival bővítette kínálatát. Az innovatív INTERCONTEC plug-and-play csatlakozókoncepció leegyszerűsíti a moduláris géptervezést azáltal, hogy sokféle változatot kínál, beleértve az energia-, a jel- vagy az adatátvitelt – vagy ezek egyetlen csatlakozóban történő kombinációját – testre szabott megoldást nyújtva az adott alkalmazásokhoz. Az alkalmazások közé tartoznak a hajtásrendszerek, a robotika, az automatizálás, a csomagolástechnika, a repülőgépipar, az élelmiszeripar és a textilipar.

A TE INTERCONTEC csatlakozók innovatív 1/8 gyorsretesz rendszerrel rendelkeznek, és egyszerű, gyors és megbízható szerelést tesznek lehetővé a vezérlőpanelekbe, speciális szerszámok nélkül. Az INTERCONTEC innovatív bilincse lehetővé teszi, hogy az EMC árnyékoló háló vágatlan maradjon. A kialakítás lehetővé teszi a szakemberek számára, hogy szakképzettség nélkül is könnyen kicserélhessék a hibás alkatrészeket, minimálisra csökkentve az esetleges állásidőt. A TE INTERCONTEC termékek összeszerelve IP 66/67 besorolásúak, -20°C és +130°C közötti hőmérsékleti tartományban működnek és 500 össze- és szétszerelési ciklust garantálnak.

A Farnellnél elérhető INTERCONTEC csatlakozócsalád a következőket tartalmazza:

  • A Speedtec 940 Power 6 tüskés csatlakozók egyenletes teljesítményt biztosítanak a hajtómotorokhoz, orsóhajtásokhoz és szervomotorokhoz, könnyedén kezelve a nagy sebességeket és az indítási-leállási feszültségeket. A csatlakozók akár 630 V feszültséget és 200 A áramot is kezelnek a legnehezebb körülmények között.
  • A Speedtec 623 jelcsatlakozók tökéletes megoldást jelentenek a jelátvitelre a motorvezérlésben és a komplex gépek működésének felügyeletében. A 17 tüskés csatlakozó 125 V (AC/DC) és 7 A névleges feszültségű. A gyorskioldó és ipari szabványú M23 menetes változatok karimás vagy könyökös kiszerelésben kaphatók.
  • A Speedtec 723 Hybrid (Power & Signal) 10 tüskés M23 csatlakozók számos konfigurációt kínálnak az egyéni alkalmazásokhoz, és külön árnyékolt adatelemmel rendelkeznek. A nagyobb elektromos erősségre vonatkozó követelményeknek megfelelően a csatlakozó daisy-chained kialakítású is lehet, a nem központilag vezérelt szervomotorokhoz 850 VDC-ig. Ez a szuper-hibrid csatlakozó 30 A-t és 4 mm²-es vezeték keresztmetszetet képes kezelni.

„Örömünkre szolgál, hogy a TE Connectivity csúcstechnológiájú INTERCONTEC körcsatlakozóival bővíthetjük csatlakozókínálatunkat – jelentette ki Simon Meadmore, a Farnell IP&E globális vezetője. – A tervezők a vezérlőpanelek méretének csökkentésére törekszenek, a kompakt INTERCONTEC plug-and-play sorozat pedig egy ideális és rugalmas megoldás, amely a Speedtec zárrendszernek köszönhetően háromszor gyorsabb telepítést tesz lehetővé, mint a hagyományos rendszerek. A termék raktárról kapható. A termékcsalád bevezetése azt mutatja, hogy továbbra is elkötelezettek vagyunk abban, hogy világszínvonalú csatlakozó portfóliót kínáljuk ügyfeleinknek.”

Az az ipari és automatizálási piacokon jól ismert márkának számító INTERCONTEC-et a TE Connectivity vásárolta meg 2016-ban.

A Farnell teljes termékválasztékot kínál az elektronikai tervezés támogatására, és továbbra is a legkorszerűbb csatlakozótechnológiát szállítja ügyfeleinek. Az ügyfelek ingyenesen hozzáférhetnek az online forrásokhoz, adatlapokhoz, alkalmazásjegyzetekhez, videókhoz és webináriumokhoz, valamint kiváló ügyfélszolgálati és műszaki támogatást kapnak a nap 24 órájában helyi nyelven.

www.farnell.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS

IT SPECIALIST CONNECTIVITY (F/M/X)

SAP KEY USER LOGISTICS (F/M/X)

SHIFT LEADER MAINTENANCE (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FACILITY MANAGEMENT (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FLEET AND MOBILITY (F/M/X)

Média Partnerek