A környezetvédelmi szabványoknak megfelelő robusztus acél csatlakozók

A kadmium mentes D-sub csatlakozók kiváló korrózióállóságot kínálnak

2020. január 16., csütörtök, 16:18

Címkék: csatlakozás-technika csatlakozó hadiipar haditechnika környezetvédelem légiipar repülőgép repülőgépipar RoHS-előírás RS Components

Az RS Components (RS) bemutatta a TE Connectivity rozsdamentes D-sub csatlakozóinak AMPLIMITE sorozatát, amely a fokozott sópermet-állóságot RoHS kompatibilitással kombinálja, mérgező kadmium bevonat alkalmazása nélkül.

A MIL-DTL-24308 teljesítménykövetelmények kielégítésére tervezett AMPLIMITE D-sub csatlakozók ideálisak elektronikai és ipari tervezőmérnökök számára, akik olyan katonai és repülőgép ipari projekteken dolgoznak, mint a fegyverrendszerek, kilövőrendszerek és katonai földi járművek, valamint egyéb, tengeri és zord környezeti körülmények közötti alkalmazásokhoz. A tervezők egyre kevésbé használják a kadmium alapú katonai csatlakozókat, hogy megfeleljenek a környezetvédelmi előírásoknak.

Minden egyes AMPLIMITE D-sub robusztus, környezetbarát módon passzivált rozsdamentes házzal készül, amely 500 órás védelmet biztosít sópermet ellen. A TE normál sűrűségű 20 AWG vagy nagy sűrűségű 22 AWG krimpelhető csatlakozó sorozatát használja 2,29 mm vagy 2,77 mm kiosztással.

Az AMPLIMITE D-sub sorozat mind dugaszt, mind aljzatot tartalmaz 9-104 érintkezőhellyel, 1 és 6 közötti héjalás méretben. Panelre szerelt, kábelre szerelt, mágneses és nem mágneses változatok kaphatók. A maximális névleges érintkező áramerősség 5 A vagy 7,5 A, és az üzemi hőmérsékleti tartomány –55 ° és 125 °C között van.

Az AMPLIMITE D-sub termékkínálatának mostantól beszállítója az RS az európai, közel-keleti és afrikai, valamint az ázsiai csendes-óceáni térség országaiban.

hu.rs-online.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek