Amphenol ISOBUS csatlakozósorozat mezőgazdasági gépekhez

Az új csatlakozók eleget tesznek a traktorok és más munkagépek közötti kommunikáció és vezérlés soros adathálózatára vonatkozó szabvány előírásainak.

2018. december 05., szerda, 10:29

Címkék: busz buszrendszer csatlakozás-technika csatlakozó ipari kommunikáció kommunikáció kommunikációs technológia RS Components

Az RS Components (RS) bejelentette az Amphenol kör alakú ISOBUS csatlakozói új sorozatának elérhetővé tételét. Az Amphenol az ipari tervezési alkalmazásokhoz megfelelő csatlakozási alkatrészek piacvezető vállalatai közé tartozik.

Az ISOBUS sorozathoz tartozó kábelcsatlakozó aljzatok fő alkalmazási területét a mezőgazdasági és erdészeti járművek alkotják, mivel a terméksor az ISO 11783-2 előírásoknak megfelelő, szabványos csatlakoztatást biztosít. A szabvány meghatározza a mezőgazdasági, erdészeti, illetve egyéb munkagépek és a hozzájuk tartozó munkaeszközök (legyenek azok akár felszereltek, fél-felszereltek, vontatottak vagy önműködőek) vezérlésében, valamint az azok közötti kommunikáció során használt 250 kbit/s-os soros adathálózatban alkalmazható, sodort, nem árnyékolt, négy eres kábel fizikai rétegét.

A kilenc pólusú, kábelre szerelt, kör alakú csatlakozó sorozat egyik lényeges jellemzője a kétméretű 8 db tápérintkezővel 6, 10 és 16 mm2-es vezetékmérethez. A sorozathoz tartozó, gyors és biztonságos összeszerelést lehetővé tevő kábelcsatlakozó változatok terepi eszközöket és felülfröccsöntött kábelszerelvényeket is tartalmaznak. Besorolásának köszönhetően 24 V-os működéshez is megfelelő, ezenkívül a sorozat az IP67 és IP69K víz és por behatolásával szembeni védettséget leíró kategóriáknak is megfelel. A sorozat teljessé tételéhez az RS porvédő sapkák széles választékát is kínálja.

Az Amphenol kör alakú csatlakozóinak ISOBUS sorozatát az RS az EMEA-országok és az ázsiai csendes-óceáni térség országai számára kínálja.

hu.rs-online.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek