Az RS Components bemutatja a Molex előreszerelt kábeleit

A népszerű Molex csatlakozócsaládhoz készült előreszerelt kábelszerelvények költséghatékony megoldást kínálnak a kommunikációs, fogyasztói és ipari piacok résztvevői számára.

2017. szeptember 21., csütörtök, 17:21

Címkék: csatlakozás-technika csatlakozó kábel kábeltechnológia RS Components

Az RS Components (RS), az Electrocomponents plc (LSE:ECM), a mérnökök globális beszállítójának kereskedelmi márkája számos új, a Molex vezető csatlakozógyártó által készített előreszerelt kábelszerelvényt mutatott be, melyek számos kulcsfontosságú termékvonal számára nyújtanak kompatibilitási megoldásokat.

Az új Molex előreszerelt kábelek olyan iparágakban használhatók, mint a járműgyártás, a fogyasztói ipar, ipari és orvosi felhasználás, valamint a távközlés és hálózatépítés. Segítségükkel a mérnökök minden eddiginél könnyebben kapcsolhatják össze az új és a már meglévő rendszerek alkotóelemeit, különleges szerszámok használata, hosszú gyártási és tesztelési idők nélkül.

A vezeték-kártya kábelszerelvények olyan lezárásokkal készülnek, melyek megfelelnek a Molex legnépszerűbb csatlakozócsaládjainak.Ezek közé tartozik a FIT sorozat (Micro-FIT, Mini-FIT Jr. Nano-FIT és Mega-Fit), valamint a CLIK-Mate, a Micro-Clasp és a Pico-Clasp csatlakozósorozat.

A Molex az előreszerelt kábelszerelvényeket az RS az EMEA-országok és az ázsiai csendes-óceáni térség országai számára kínálja.

http://hu.rs-online.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek