CombiTac direqt – letisztult csatlakozástechnika

2021. július 26., hétfő, 06:00

Címkék: csatlakozás-technika csatlakozó ipari kommunikáció kommunikáció pneumatika Stäubli

A csatlakozók legújabb generációját képviselő CombiTac direqt garantáltan használható 10 000 csatlakozási ciklusig mind a kézi, mind az automatikus összekapcsolásban. Az új, felhasználóbarát, egyetlen kattintással készre csatlakoztatott és szerszám nélkül összeszerelhető moduláris csatlakozórendszer minimalizálja a hibalehetőségeket, és sok időt takarít meg a szerelési munkák során.

A CombiTac kiemelkedő minősége és hosszú élettartama segít a magas termelékenység és az alacsonyabb karbantartási költségek elérésében, a gépkezelő maximális biztonságának figyelembevétele mellett. A CombiTac direqt ideális azokhoz az alkalmazásokhoz, ahol gyors, szerszám nélküli összeszerelésre, illetve az elektromos jel és a tápellátás kombinálására van szükség. Különösen azokban az alkalmazásokban domborodnak ki a CombiTac direqt jelentős gazdasági előnyei, ahol az alacsony tápellátáshoz és jelszinthez több moduláris csatlakozóra van szükség.

  • Ház és panelre szerelhető változatok;
  • Egyetlen kattintással készre csatlakoztatott rendszer;
  • Szerszám nélküli összeállítás;
  • Magas biztonsági funkciók;
  • Garantált 10 000 csatlakozási ciklus.

Moduláris rendszer

Minden CombiTac csatlakozó egyenként konfigurált érintkező modulokat tartalmaz, egyetlen keretben elhelyezve a panelre szereléshez vagy a házba rendezéshez.

Könnyű kezelhetőség

Egyetlen kattintással készre csatlakoztatott és szerszám nélkül összeszerelhető moduláris csatlakozórendszer. Egy teljesen hétköznapi csavarhúzó segítségével gyorsan és egyszerűen eltávolíthatók a vivők és az érintkezők, így a rendszer egyszerűbben és rugalmasabban használható.

Csatlakozótípusok

A CombiTac csatlakozók 350 A-ig terjedő teljesítménytartományban, jelvesztés nélküli és szivárgásmentes pneumatikus (15 bar) változatokban érhető el.

www.staubli.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek