Csatlakozás és távoli hozzáférés biztonságosan, szakértelem nélkül

2019. április 18., csütörtök, 06:00

Címkék: csatlakozás-technika csatlakozó Infokommunikáció Kvalix távmunka

Magyarországon is elérhetővé vált a TOSIBOX® nagy teljesítményű Lock 500 csatlakozóeszköz. A kifejezetten az igényes ipari környezetek számára kifejlesztett újgenerációs eszközzel biztonságosan konfigurálható a csatlakozás és a távoli hozzáférés. A Lock 500 a biztonságtechnika és az irodai IT-hálózatok számára is új lehetőségeket nyit meg.

„Az új termék kifejlesztésének ötlete az ügyfeleink igényeinek felméréséből született – jelentette ki Tero Lepistö, a Tosibox vezérigazgatója. – Az adatok fontossága és mennyisége is folyamatosan növekszik az olyan alkalmazási területeken, mint a nagy adatvolument kezelő gépgyártás, a biztonsági és infrastrukturális CCTV-rendszerek, valamint az infokommunikációs alkalmazások és a távmunkák. A redundáns használatot lehetővé tevő dual SIM-kártyahelyek még megbízhatóbb összeköttetést biztosítanak.”

A TOSIBOX® Lock 500 ideális választás olyan ipari ügyfelek számára, akik profitálni tudnak az olyan tulajdonságaiból, mint az ipari tápcsatlakozó, a kalapsínre szerelhetőség és az ipari kialakítású ház. „A termékdizájn olyan ipari formatervezéssel jött létre, amely semmilyen részletet nem hagyott figyelmen kívül. A Lock 500 robusztus, ventilátor nélküli, IP20-as védelmi besorolású alumíniumházzal rendelkezik – tette hozzá Tero Lepistö. – A készülék az iparban használatos csavarkötéses egyenáramú tápcsatlakozóval is felszerelt, és tartozékként különféle dugaszokkal ellátott tápegységek is elérhetők.”

A Lock 500 új üzleti lehetőségeket teremt a biztonságtechnika és az informatika számára is. A nagy teljesítményű VPN-átvitel ideális a biztonsági kamerák távoli videóközvetítéséhez. A TOSIBOX® Lock 500 használható igényes informatikai hálózati infrastruktúrák összekapcsolására és pénztárcabarát távoli üzleti megoldások kialakítására.

A Lock 500 széles körű kiberbiztonsági funkciókkal rendelkezik, idetartoznak például a titkosítási és hitelesítési kulcsok egy hardveralapú biztonságos tárolóban történő tárolása, ami lehetetlenné teszi a készülék másolását vagy leutánzását. A szoftver integritása és a titkosítása minden rendszerindításkor ellenőrzött. Ezenkívül minden szoftverfrissítés kriptografikus aláírással ellátott és telepítés előtt ellenőrzött, így csak a TOSIBOX® termékfrissítések engedélyezettek.

Az új termék CE tanúsítvánnyal rendelkezik, az FCC és az UL tanúsítványok megszerzése pedig folyamatban van.

Magyarországi forgalmazó:

Kvalix Automatika Kft.

1044 Budapest, Íves út 10.

(+36 1) 272 2242

info@kvalix.hu

www.kvalix.hu

www.tosibox.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek