A dataFEED OPC Suite támogatja az optimalizált blokk elérést a Siemens vezérlőkben

2017. április 02., vasárnap, 16:59

Címkék: dataFEED OPC Suite felhő felhő-technológia felhőalapú szolgáltatás Internet of Things siemens Simatic Softing

A Softing Industrial a Hannoveri Vásárra időzítette a dataFEED OPC Suite új verziójának bemutatását. A felhasználók az új verzióban számos új funkcióval találkozhatnak, amelyek az időtakarékosságot, a költségcsökkentést és a hibamentes rendszerintegrációt célozzák. Kérjük, látogassa meg a Softing Industrialt a Hannoveri Vásár ideje alatt 2017. április 24-28. között a 8. pavilon E20 standján!

A dataFEED OPC Suite legfontosabb új funkciója a Siemens vezérlőkben az «optimalizált blokk elérés» révén megvalósított közvetlen adathozzáférés. A felhasználók közvetlen szimbólum elérést is kapnak a Siemens SIMATIC S7-1200 és S7-1500 vezérlőkhöz.

Második újdonságként a dataFEED OPC Suite már a Siemens S7-2 protokollt is támogatja, ami lehetővé teszi a szimbólumok közvetlenül a vezérlőből történő beolvasását. Ezzel megszűnt a korábban alkalmazott szimbólum import, vagy az időigényes kézi adatkonfiguráció. A dataFEED OPC Suite-ba integrálódott OPC szerveren, vagy OPC UA szerveren keresztül jut az OPC kliens információhoz a szimbolikus címzésről. Ennek eredményeként a megfelelő adatblokkokhoz tartozó adatpontok már szimbólumnevekkel is elérhetővé váltak.

Végül, de nem utolsósorban, a dataFEED Exporter is új verzióval jelent meg, amely már a szimbólumok Siemens TIA Portal V14 projektből történő közvetlen exportjára, és azt követően az OPC Suite-ba történő importjára is alkalmazható. A legfrissebb Siemens vezérlőkön kívül a dataFEED Exporter 1.10 a korábbi vezérlőtípusokat, például a SIMATIC S7-300/-400 modellt is támogatja.

Andreas Roeck, a Softing Industrial termékmenedzsere szerint «a dataFEED OPC Suite és a dataFEED Exporter új verziójával ügyfeleink egy könnyen használható, integrált és átfogó megoldást kaptak a Siemens SIMATIC S7 vezérlők teljes családjához. Az adatintegráció egyszerűvé és megbízhatóvá vált az alkalmazások széles körében - még az összetett rendszerek esetében is.»

A Softing dataFEED OPC Suite megoldása OPC és IoT felhő alapú kommunikációs elemek teljes csomagját ötvözi egyetlen termékben. Az integrált MQTT átjáró révén a korábbi és új vezérlő modellek könnyen integrálhatók olyan IoT felhő megoldásokba, mint a Microsoft Azure vagy IBM Bluemix. Az intelligens, gyakorlatorientált alapértelmezésekkel és intuitív felhasználói útmutatóval felvértezett csúcsmodern felhasználói felület egy gyors, egyszerű és jövőorientált megoldást ad a rendszermérnökök és felhasználók kezébe az adatintegráció datafeed OPC Suite-tal történő megvalósításához.

További információk a

https://industrial.softing.com/en/products/software/opc-suite-servers-middleware.html weboldalon érhetők el.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS

IT SPECIALIST CONNECTIVITY (F/M/X)

SAP KEY USER LOGISTICS (F/M/X)

SHIFT LEADER MAINTENANCE (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FACILITY MANAGEMENT (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FLEET AND MOBILITY (F/M/X)

Média Partnerek