Siemens ipari átalakítók következő generációja

Az RS kínálatában – a migrálást követően – továbbra is elérhetők a meglévő MICROMASTER és továbbfejlesztett SINAMICS termékek

2018. február 09., péntek, 13:56

Címkék: meghajtó RS Components siemens Sinamics

Az RS Components (RS), a mérnökök globális beszállítójának kereskedelmi márkája bejelentette, hogy támogatást nyújt azon ügyfelei részére, akik a motorokhoz és meghajtókhoz való, már bizonyított MICROMASTER átalakítócsaládról a Siemens SINAMICS meghajtótermékek legújabb generációjára kívánnak áttérni.

A Siemens az átalakítók egy új generációját fejlesztette ki a MICROMASTER termékcsalád helyettesítésére, amely már mind funkcionalitásában, mind teljesítményében elérte határait, és 2018 végétől befejeződik a gyártása. A számos új előnyével a legújabb alkalmazáskövetelményeknek is megfelelő SINAMICS átalakító-termékcsalád célügyfelei közé a gépgyártással, illetve üzemtervezéssel foglalkozó ügyfelek tartoznak.

Az átalakítók még nagyobb erejének, teljesítményének és jobb funkcióinak köszönhetően az átállás teljesen új lehetőségeket nyithat az üzemek, rendszerek és termékek fejlesztésére. A SINAMICS olyan új funkciókkal bír, mint az akár 132 kW-os teljesítménytartomány, az integrált biztonság, a Profinet/Ethernet IP-kommunikáció, a grafikus üzembe helyezés, a robusztus és dinamikus vezérlőválasz, az integrált DC-link fojtótekercs, az integrált pozicionálási funkció, valamint a kibővített szivattyú-, ventilátor- és kompresszorfunkciók.

Annak érdekében, hogy segítsenek megérteni a felhasználóknak a termékmigrálási folyamat közben tapasztalható összetett feladatokat, számos hasznos eszköz és kiválasztási útmutató érhető el a Siemens és az RS vállalatánál, illetve egy olyan konverziós eszközt is biztosítanak, amely javaslatokat ad a felhasználó által megadott adatok alapján. Az RS a lehető legtovább meg kívánja tartani a meglévő MICROMASTER termékcsaládot azon ügyfelek számára, akik nem tudnak egyszerűen áttérni a SINAMICS termékekre, a migrációs folyamat leegyszerűsítése érdekében pedig az új SINAMICS termékek is folyamatosan kaphatók lesznek. További információkat a következő oldalon olvashat: https://www.rs-online.com/designspark/ready-to-change-from-micromaster-to-sinamics

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS

IT SPECIALIST CONNECTIVITY (F/M/X)

SAP KEY USER LOGISTICS (F/M/X)

SHIFT LEADER MAINTENANCE (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FACILITY MANAGEMENT (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FLEET AND MOBILITY (F/M/X)

Média Partnerek