A Connective Peripherals termékei már a Farnell raktárkészletéről is elérhetők

A Connective Peripherals USB-kapcsolatot lehetővé tevő átfogó, egyszerű és megbízható termékeivel leegyszerűsítető a rendszer hibakeresése és a berendezések karbantartása.

2021. augusztus 19., csütörtök, 08:38

Címkék: busz buszrendszer csatlakozás-technika csatlakozó Farnell

Az elektronikai alkatrészek, termékek és megoldások globális forgalmazójaként ismert Farnell új globális forgalmazási megállapodást kötött a Connective Peripherals, ami tovább bővíti máris a piacvezető csatlakozási termékek választékát. A Connective Peripherals termékek egyszerű és megbízható USB-kapcsolat révén egyszerűsítik le a rendszer hibakeresését és a soros porttal rendelkező berendezések karbantartását.

A Connective Peripherals csatlakozásával a Farnell meglévő termékpalettája a terepi és laboratóriumi alkalmazások széles skálájával bővül, ahol soros portokon keresztül kell csatlakozni a műszerekhez vagy rendszerekhez a terepi alapú konfiguráció, a frissítések és a karbantartások elvégzéséhez. A termékpaletta lehetővé teszi a modern PC-k és laptopok számára, hogy C típusú USB-porttal közvetlenül csatlakozzanak a régi soros interfészekhez, mint például az RS232/RS422/RS485, CANbus, SPI, I2C vagy JTAG. Minden adapter és kábel beépített elektronikával rendelkezik, így bármilyen berendezéshez könnyen csatlakoztatható. A kábelek csatlakozókkal, csupasz véggel vagy egypólusú csatlakozóaljzatokkal is kaphatók, lehetővé téve a D-típusú csatlakozókat, fejcsatlakozókat kínáló rendszerek használatát vagy a vezetékek forrasztását.

A Farnellnél jelenleg kapható Connective Peripherals megoldások többek között az alábbiakat tartalmazzák:

  • Az USB-RS232 adapterek teljes sebességű ES-U-1001 családja a soros felügyelettel és hibakeresési portokkal rendelkező berendezések széles választékához ideális. Az USB-portról táplált adapterek egy RS232-portot biztosítanak a DB9 csatlakozón, egyszerű telepítéssel. Az adatátviteli sebesség 300 baudtól 250 Kbaud-ig terjed RS232 feszültségszinten, 512 bájtos vételi és átviteli pufferekkel, puffersimító technológiát alkalmazva a nagy adatátvitel érdekében.
  • Az USB Type C nagysebességű MPSSE gyors, egyszerű eljárást biztosít a 3,3 voltos digitális interfésszel rendelkező eszközök USB-C-hez történő csatlakoztatására. Tartalmaz egy MPSSE soros motort, amely lehetővé teszi a szinkron soros protokollok, például SPI, I2C és JTAG emulálását. A 0,5 m-es kábel végén 10 egypólusú anyacsatlakozó található, amelyek hozzáférést biztosítanak az SPB / I2C / JTAG jelekhez használt ADbus-vonalakhoz, valamint a GND és VCC-hez.
  • Az USB2-F-7x01 teljes sebességű USB-1 portos CANBus adapter egyszerű módszert kínál a CANbus eszközök USB-hez való hozzáigazításához. Mindegyik USB2-F-7x01 kisméretű belső nyomtatott áramköri lapot tartalmaz egy műanyag tok belsejében, amely ellenáll az iparban megszokott hőmérséklet-tartományoknak. A rugalmas rögzítési lehetőségek és a működési állapotot kijelző LED-ek biztosítják a használatot számos alkalmazásban, a hordozható adaptertől a laptopon át az ipari és kereskedelmi környezetben történő állandó telepítésig.

„A Connective Peripherals fontos kiegészítője a Farnell csatlakozás-technikai portfóliójának – jelentette ki Lee Turner, a Farnell félvezetőkért és egykártyás számítástechnikáért felelős globális vezetője. – Az egyszerűen használható adapterlapok és kábelek széles választéka számos iparághoz és alkalmazáshoz ajánlott, biztosítva az USB és soros interfészek közötti kapcsolatot. A Connective Peripherals speciális adapterkínálata meghosszabbíthatja a meglévő termékek élettartamát és felgyorsíthatja a tervezést, ehetővé téve ügyfeleink számára, hogy sokkal gyorsabban vigyék piacra az új termékeket."

A szingapúri székhelyű Connective Peripherals a kommunikációs és műszerezési termékek szállítója, komoly kompetenciával a soros csatlakozási megoldásokban. A vállalat termékei közé tartoznak az USB és soros interfészek közötti kapcsolatot biztosító adapterlapok és kábelek, valamint a díjnyertes USB-alapú oszcilloszkópok, adatgyűjtők és logikai elemzők.

A Farnell az elektronikus tervezést és tesztelést támogató, raktárkészletről szállítható termékek teljes skáláját kínálja, minimális rendelési érték nélkül, oktatási kedvezményprogrammal. Az ügyfelek ingyenesen férhetnek hozzá az online forrásokhoz, adatlapokhoz, alkalmazásjegyzetekhez, videókhoz és webináriumokhoz, kiváló ügyfélszolgálattal és technikai támogatással, 24 órán keresztül, helyi nyelven.

www.farnell.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek