HARTING PushPull csatlakozók legújabb változata az RS kínálatában

A PushPull eszközök második generációja kiemelkedő rugalmasságot, biztonságosabb csatlakoztatást és nagyobb megbízhatóságot biztosít az Ipar 4.0 környezet számára

2018. október 24., szerda, 01:30

Címkék: csatlakozás-technika csatlakozó Harting ipar 4.0 RS Components

Az RS Components (RS) bejelentette az ipari alkalmazások széles köréhez használható HARTING PushPull V4 sorozatú csatlakozók elérhetővé tételét.

A PushPull termékcsalád csatlakoztatási megoldások széles körét kínálja az adat- és jeltovábbítás, illetve tápellátás terén, ugyanakkor magas szintű moduláris rugalmasságot is nyújt, ami a sorozatot ideálissá teszi az Ipar 4.0 környezet követelményeinek való megfeleléshez; gyors és egyszerű kezelhetőség, robusztus kialakítás, sokféle használati lehetőség. Például az ipari gyártási folyamatok egyre nagyobb mértékben függenek a moduláris és rugalmas megoldásoktól, különös tekintettel a kábelezési és érintkezőtechnikákra. Az átalakítások és szervizmunkálatok okozta állásidők a gyártás területén jelentős költségekkel járhatnak. Ugyanakkor, ha az ipari termelést át kell alakítani vagy akár helyezni, a PushPull rendszer segítségével nagyon gyorsan leválaszthatók és újracsatlakoztathatók az ipari folyamatok.

A PushPull V4 második generációja fiatalításon esett át, és további előnyöket kínál. Például a ház új anyagát úgy tervezték, hogy védelmet biztosítson a különösen agresszív vegyszerekkel, például forgácsoló vagy marógépekhez használt vágóolajokkal szemben.

Ráadásul az új változat dugaszolható csatlakozású zárjával nagyobb biztonságot is nyújt. Ez egy kiegészítő forgózár, amely biztosítja a PushPull reteszelőelemet a behelyezést követően, ami nagyobb folyamatbiztonságot jelent. Az új PushPull terméket a korábbi három helyett csak egy kábelbilinccsel látták el, ráadásul mostantól nagyobb, 4,5–10 mm közötti kábelátmérő tartozik hozzá, így az ipari ügyfelek könnyebben megbirkózhatnak a szivárgásokkal, illetve a nem megfelelő feszültségmentesítéssel.

A sorozat jellemzői közé tartozik a két különböző színjelölő készlet. Az első színkódolás egyszerű csatlakoztatásról gondoskodik, mivel egyszerűen jelzi a csatlakozó és az aljzat megfelelő illesztését. A színkódolás segít meggyőződni a helyes kiosztásról, különösen, ha egy alkalmazás egymás mellett számos PushPull csatlakozót használ, ezáltal megelőzhető a helytelen vezetékezés, és idő takarítható meg a telepítés során.

A HARTING PushPull V4 sorozathoz tartozó csatlakozókat az RS az EMEA-országok és az ázsiai csendes-óceáni térség országai számára kínálja.

hu.rs-online.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS

IT SPECIALIST CONNECTIVITY (F/M/X)

SAP KEY USER LOGISTICS (F/M/X)

SHIFT LEADER MAINTENANCE (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FACILITY MANAGEMENT (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FLEET AND MOBILITY (F/M/X)

Média Partnerek