Intelligens változatban is elérhetők a strapabíró Bulgin csatlakozók

Az eszközökben egy kisméretű, programozható memória kapott helyet, amely jelzi a biztonságos és helyes kapcsolatot az adatfelügyeleti alkalmazásoknál

2019. augusztus 17., szombat, 18:02

Címkék: csatlakozás-technika csatlakozó gázipar ipari kommunikáció kommunikáció olajipar RS Components

Az RS Components (RS), az Electrocomponents plc (LSE: ECM), egy ipari és elektronikai termékeket és megoldásokat forgalmazó globális, többcsatornás szolgáltató kereskedelmi márkája nemrégiben bejelentette, hogy a Bulgin környezeti hatásokkal szemben szigetelt kerek dugaszos csatlakozóinak népszerű 4000-es sorozata mostantól új, programozható változatban érhető el.

A nagy igénybevételt jelentő külső környezetben zajló adatfelügyeleti alkalmazások legkülönfélébb módjaihoz kifejlesztett 4000-es sorozatú minicsatlakozók védettsége megfelel a por és víz bejutásával szembeni különböző megelőzési szinteknek, beleértve az IP 66, IP 67, IP 68 és IP 69K szabványokat is.

Jellemző alkalmazási területek: mezőgazdasági felügyeleti rendszerekben való telepítés a gazdálkodási folyamatok és hatékonyság tökéletesítése érdekében; tenger alatti olaj- és gázipar távolról irányított járműveinek (ROV-k) használata; automatikus rendszámtábla-felismerő (ANPR) kamerákkal való használat az útbiztonság és a nemzeti biztonsági stratégiák érdekében Európa teljes területén; vagy pl. szivattyúk, világítások, kábelek és vezérlőmodulok szökőkutakba és egyéb nyilvános, vízen alapuló látványosságokba való bekötése különleges események és kiállítások alkalmával.

A 4000-es sorozat mostantól intelligens programozást lehetővé tevő változatokat is kínál egy beágyazott memória jóvoltából, egy beépített EEPROM-chip formájában. Ezek a programozható csatlakozási megoldások például egy távoli adatfelügyeleti alkalmazás központi állomásához csatlakoztathatók, és lehetővé teszik adatok kiolvasását kifejezetten egy csatlakoztatott érzékelőre vonatkozóan. Habár az intelligens csatlakozót nem az érzékelő tényleges adatkimenetének olvasására tervezték, mégis lehetővé teszi a mérnököknek vagy műszaki szakembereknek, hogy gyorsan megtalálják az olyan problémákat, mint pl. egy érzékelőhöz való helytelen csatlakozás.

A 4000-es sorozat kompakt és sokoldalú, 19,1 mm átmérőjű kerek dugaszos csatlakozókat kínál masszív, az UL94V0 szabványnak megfelelő lángálló anyagokból készült kivitelben, a gyorsan forgó bajonettzáras mechanizmus pedig biztonságos csatlakozást tesz lehetővé speciális szerszámok számára. A nagy teljesítményű, a környezeti hatásokkal szembeni szigetelést nyújtó csatlakozók olyan alkalmazásokhoz is ideálisak, amelyeknél a rendelkezésre álló hely fontos kritérium. A 4000-es sorozat a legkülönfélébb feszültségek és áramok hordozására képes, 4, 6 és 8 pólusú eszközöket foglal magába 5 A, 125 V névleges teljesítménnyel vagy 10 és 12 pólusú egységeket 1 A, 50 V névleges teljesítménnyel.

A kerek dugaszos csatlakozókból álló, programozható Bulgin 4000 sorozat mostantól elérhető az EMEA-térség és az ázsiai csendes-óceáni térség országaiban.

hu.rs-online.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS

IT SPECIALIST CONNECTIVITY (F/M/X)

SAP KEY USER LOGISTICS (F/M/X)

SHIFT LEADER MAINTENANCE (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FACILITY MANAGEMENT (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FLEET AND MOBILITY (F/M/X)

Média Partnerek