Ipari mikro-miniatűr csatlakozók az RS kínálatában

A Norcomp Micro-D csatlakozósorozata a katonai specifikációjú csatlakozók alternatívájaként szolgál az ipari alkalmazásokban

2017. október 11., szerda, 06:00

Címkék: csatlakozás-technika csatlakozó mérőberendezés robotika RS Components távközlés

Az RS Components kínálatában megjelentek a Norcomp új mikro-miniatűr ipari csatlakozói is. Ezek a költséghatékony és kiváló jellemzőkkel bíró csatlakozók kitűnő alternatívát jelentenek a katonai és repülőgépipari besorolású micro-D csatlakozók helyett.

A 380/381/382/960 sorozatú Micro-D csatlakozókat és kábelszerelvényeket olyan kereskedelmi piacok számára tervezték, mint a robotika, a távközlés és a mérőberendezések gyártása, valamint minden egyéb olyan alkalmazás számára, ahol helytakarékos, mégis robusztus, árnyékolt I/O csatlakozórendszerre van szükség.

A Norcomp Micro-D sorozata három ipari szabványú méretben érhető el – 9, 15 és 25 utas –, valamint függőleges és derékszögű felületszerelt és kábelre szerelt változatokban. Mivel az érintkezők közötti távolság mindössze 1,27 mm (0,050 hüvelyk), a csatlakozók kevesebb, mint harmadannyi helyet foglalnak, mint a standard típusú D-sub csatlakozók, mégis erőteljes fém és fém közötti mechanikus érintkezést és árnyékolási hatékonyságot biztosítanak.

Csatlakoztatható a legtöbb kereskedelmi vetélytárs termékeivel, emellett pedig olyan jellemzőkkel bír, mint az 1 A-es érintkezőteljesítmény, valamint a –55 °C és +85 °C közötti üzemi hőmérséklet.

A Norcomp ipari Micro-D csatlakozósorozatát az RS az EMEA-országok és az ázsiai csendes-óceáni térség országai számára kínálja.

hu.rs-online.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS

IT SPECIALIST CONNECTIVITY (F/M/X)

SAP KEY USER LOGISTICS (F/M/X)

SHIFT LEADER MAINTENANCE (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FACILITY MANAGEMENT (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FLEET AND MOBILITY (F/M/X)

Média Partnerek