Új HARTING ipari csatlakozórendszerek az RS kínálatában

Han 1A csatlakozó és VarioBoot RJ45 útválasztó rendszerek

2019. október 22., kedd, 09:48

Címkék: csatlakozás-technika csatlakozó Harting ipari kommunikáció kommunikáció RS Components

Az RS Components (RS) kibővítette ipari csatlakozó portfólióját a világ egyik vezető ipari csatlakozó technológia szolgáltatója, a HARTING két új rendszerével, beleértve a nemrég piacra dobott Han® 1A csatlakozót is.

Az új Han 1A jelentősen kisebb csatlakozó, mint a HAN 3A, 30%-kal kevesebb helyet igényelve, mint a gyártó előző legkisebb négyszögletes ipari csatlakozója. Az egységet úgy fejlesztették, hogy kielégítse a modern hálózatokban alkalmazott legújabb energetikai berendezéseknél használt kisebb csatolók iránti igényt.

A csatlakozó egyik legfontosabb tulajdonsága a sokoldalúság, amely lehetővé teszi egyszerű csatolások könnyű létrehozását. Moduláris betétek rendszerével rendelkezik és pehelykönnyű, tartós poliamid műanyagból készül, amely használhatóvá teszi alkalmazások széles köre számára. Ezen túlmenően a Han 1A egyszerű „click and mate” rendszert használ, és megoldást nyújt helyszíni szerelésre csavaros érintkezőkkel vagy külön egységek előszerelésére krimpelhető érintkezőkkel.

A csatlakozó adat, táp és jeltovábbító érintkezőket egyesít: modulok kaphatók Cat5 vagy 6A adatátvitelhez, akár 16 A és 400 V kezelésére is képes és akár 12 D-SUB érintkezővel rendelkezhet jelcsatoláshoz. Ezen túlmenően létezik árnyékolt verzió is olyan alkalmazási körülményekhez, ahol interferencia feltételezhető.

Összességében, hatékony megoldást kínál olyan alkalmazásokhoz, mint a fűtő- és hűtőegységek, ventilátorok, vezérlőállomások, világítórendszerek, hajtóművek és vibrációs szállítószalagok. Megfelel a vasúti járművek tűzvédelmére vonatkozó EN45545-2 szabványnak, így jól használható számos olyan rendszerhez, mint az ajtónyitók, világítás és képernyők. Olyan tartozékok kaphatók hozzá, mint a fali rögzítők vagy színkódolt érintkezőtűk a jelvezetékek azonosításához. A kiegészítő tokozó elemek vagy egyvezetékes szigetelések IP65 szintig terjesztik ki a védettséget, alkalmassá téve kültéri használatra.

Az RS által forgalmazott másik termék a HARTING fröccsöntött VarioBoot RJ45 Cat6A kábelszerelvénye 1–10 GB/s sebességű hálózatokhoz. A kis súlyú VarioBoot magas szintű rugalmasságot biztosít az RJ45 csatlakozó szögének és irányának beállításával, interferencia ás átviteli veszteség nélkül, és lehetővé teszi az ideális illeszkedést például vezérlőszekrényben. A szerelőnek csak röviden meg kell húznia a termék csomózódást gátló köpenyét, majd át kell kattintania a szerelvényt a kívánt irányba, lehetővé téve például, hogy a Cat6A vezeték másfelől érkezzen be.

A Han 1A és VarioBoot csatlakozó rendszereknek mostantól elérhetők az RS kínálatában az európai, közel-keleti és afrikai, valamint az ázsiai csendes-óceáni térségben.

https://hu.rs-online.com/web/

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek