Új konfigurátort vezet be a Stäubli

Egyszerű és intuitív eszköz a pontos igényekhez igazított csatlakozók lépésről lépésre történő konfigurálásához

2019. november 19., kedd, 06:00

Címkék: csatlakozás-technika csatlakozó konfigurátor Stäubli

A Stäubli Electrical Connectors új konfigurátora leegyszerűsíti a tervezést a kialakítási folyamat során, és támogatja a tervezési folyamat optimalizálását az egyes lépések adatfájljainak egyszerű integrálásával. Az eszköz garantálja a kompatibilitást és az átláthatóságot – a tervezéstől, a megkeresésektől az üzembe helyezésig és az értékesítés utáni időszakig. A jövő mérnöki munkája digitális, ezért az adatok egységessége létfontosságú.

Az összes digitális termék- és gyártásiadat-típus valódi világban történő egyesítése az ipar 4.0 központi előfeltétele. Itt játszik szerepet a CombiTac konfigurátor, amely 3D adatokat szolgáltat az optimalizált folyamatok és időmegtakarítás mellett. Az ügyfél a specifikációk alapján pontosan konfigurálhatja a moduláris csatlakozórendszert. Az intelligens rendszernek köszönhetően a helytelen kombinációk automatikusan minimálisra csökkennek.

A Stäubli átfogóan átalakította a „kipróbált és újonnan felfedezett” CombiTac konfigurátort, amelyet 14 évvel ezelőtt fejlesztett ki. A már akkor fejlett eszköz és annak számos hasznos funkciójával szemben a 2.0 verzió most még jobb, és nem csupán vizuálisan lenyűgöző. A Stäubli teljes mértékben átalakította az új CombiTac konfigurátort házon belül, az ügyfelekkel együttműködve és a piaci igények figyelembevételével, és most egy modern eszközt kínál, amelyet minden jelenlegi böngészőben használhat. Ez új perspektívákat tesz lehetővé a felhasználó számára, aki önállóan és sok előzetes ismeret nélkül létrehozhatja a szükséges CombiTacot könnyen és pontosan, és az egyéni igényekre szabva. Az új kialakítást hozzáigazítottuk a vállalat arculatához, és az a szabványos interfészeknek köszönhetően támogatja az adatok egységességének tendenciáját. Kiegészítő szolgáltatásként előre összeállított kábelek állnak az ügyfél rendelkezésére, amelyek lehetővé teszik a gyors és biztonságos telepítést.

Új konfigurátor a Stäubli Electrical Connectorstól

A Stäubli számára egyértelmű, hogy a folyamatokat tovább kell egyszerűsíteni és automatizálni, meg kell könnyíteni a nyomon követést, és optimalizálni kell a rendelések feldolgozását. A jövőben a felhasználói kényelem, a pontosság, az egyszerű összeszerelés és a biztonság továbbra is hangsúlyos lesz.

A CombiTac csatlakozók testreszabott, helytakarékos megoldásokat kínálnak, amelyek maximális megbízhatóságot és rugalmasságot nyújtanak. A különféle modulok széles választéka lehetővé teszi a pontos műszaki előírások szerinti konfigurálást. Számos házváltozat, szivárgásmentes folyadékérintkezők és még sok más elérhető opció az ügyfél számára.

CombiTac moduláris csatlakozórendszer

A CombiTac konfigurátor funkciói dióhéjban:

A felhasználók számára előnyös a világosan strukturált felhasználói útmutató:

  • „Easy-to-go” funkció (intuitív konfiguráció katalógus nélkül)
  • Összetevők kiválasztása kezelhető csoportban
  • Az összes releváns adat bármikor lehívható (például a Tooltip segítségével)
  • Egyszerű „drag-and-drop” (áthúzás) funkció

A jól átgondolt kialakításnak köszönhetően további előnyök állnak rendelkezésre:

  • Reális 3D-s nézet, különböző méretek
  • Könnyű és gyors zoom és forgatás funkció
  • A folyamatos monitorozás lehetséges, hozzáférhető helyigény
  • Az átlátszó nézet (ház) lehetővé teszi a kábelcsatlakozások egyszerű ellenőrzését
  • 3D lépéses adatfájlok és alkatrészlista

www.combitac.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS

IT SPECIALIST CONNECTIVITY (F/M/X)

SAP KEY USER LOGISTICS (F/M/X)

SHIFT LEADER MAINTENANCE (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FACILITY MANAGEMENT (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FLEET AND MOBILITY (F/M/X)

Média Partnerek