A Farnell a Rohde & Schwarz következő generációs R&S MXO 4 sorozatú oszcilloszkópjait is raktáron tartja

2022. november 01., kedd, 11:47

Címkék: Farnell kézi oszcilloszkóp mérés méréstechnika Rohde & Schwarz

A Rohde & Schwarz újonnan piacra kerülő R&S MXO 4 sorozatú oszcilloszkópja számos iparági újdonságot kínál, beleértve a világ leggyorsabb valós idejű frissítési sebességét és a forradalmi, felgyorsult betekintést nyújtó ASICS technológiát.

A Farnell az oszcilloszkópok következő generációjának első képviselőjét, a Rohde & Schwarz új MXO 4 sorozatát is felvette a kínálatába. A piacra kerülő új eszköz a világ leggyorsabb valós idejű frissítési sebességét biztosítja másodpercenként több mint 4,5 millió jelszakasz befogásával és elemzésével. Ez lehetővé teszi a fejlesztőmérnökök számára, hogy több jelrészletet és ritka eseményeket láthassanak, mint bármely más oszcilloszkóppal, ami gyorsabb tesztelést biztosít és segít megérteni a fizikai réteg jeleit.

Az R&S MXO 4-es sorozatba tartozó integrált, iparágvezető 12 bites ADC minden mintavételezési sebesség mellett 16-szor nagyobb felbontással rendelkezik, mint a hagyományos 8 bites oszcilloszkópok, kompromisszumok nélkül, így a legpontosabb mérési eredményeket biztosítja. A 400 Mpts szabványos adatgyűjtési memória mind a négy csatornán akár 100-szorosa a hasonló műszerek szabványos memóriájának. Az MXO 4 sorozat egyedülálló, 200 Gbps-os feldolgozó ASIC-vel is rendelkezik, amely figyelemre méltó áttörést jelent a gyorsított jelfelismerés terén.

Az R&S MXO 4-es sorozat13,3”-es full HD kapacitív érintőképernyővel és intuitív felhasználói felülettel rendelkezik. A műszer kis helyigénye, nagyon alacsony zajszintje, VESA rögzítése és rack-szerelhető készlete ideális megoldást jelent minden munkaterületen.

Az R&S MXO 4 sorozat további piacvezető funkciói a következők:

  • iparágvezető 18 bites architektúra;
  • a kategória leggyorsabb és legpontosabb spektrumelemzése;
  • az iparág legmélyebb szabványos memóriája, csatornánként 400 Mpont;
  • az iparág leggyorsabb trigger újraélesítési ideje, 21 ns;
  • kategóriájában elsőként alkalmazza az újabb digitális kioldó technológiát;
  • az iparág legérzékenyebb kioldója 1/10 000 div;
  • osztályában a legjobb trigger jitter < 1 ps
  • az első oszcilloszkóp kétutas protokoll elemzéssel;
  • osztályelső R&S®SmartGrid felhasználói felülett.

„Az új hardver-, szoftvertechnológiai blokkok és architektúra lehetővé tette fejlesztőcsapatunk számára, hogy az R&S MXO 4 sorozattal komoly áttörést érjenek el – jelentette ki dr. Andreas Werner, a Rohde & Schwarz Oscilloscopes alelnöke. – Ügyfeleink a teljesítmény teljesen új szintjét fogják tapasztalni, és mindezt minden eddiginél megfizethetőbb áron.”

„A Rohde & Schwarz a kiváló minőségű tesztberendezések vezető szállítója, és nagy örömünkre szolgál, hogy ezzel a következő generációs oszcilloszkóppal bővítjük átfogó teszt- és mérőeszköz portfóliónkat – tette hozzá James McGregor, a Farnell teszt-, szerszám- és gyártási kellékanyag-osztályának globális vezetője. – Azáltal, hogy a legújabb, legmodernebb termékeket kínáljuk, továbbra is kielégíthetjük ügyfeleink változó igényeit.”

www.farnell.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS IN DECEMBER

SAP KEY USER (F/M/X)

PLC SPECIALISTA (F/M/X)

AUTOMATIZÁCIÓS MÉRNÖK (F/M/X)

SZAKMAI OKTATÓ MECHATRONIKAI TERÜLETRE (F/M/X)

IRÁNYÍTÁSTECHNIKAI MÉRNÖK (F/M/X)

Média Partnerek