A Farnell bemutatta a Keysight vadonatúj InfiniiVision 3000G X-sorozatú oszcilloszkópját

2022. május 10., kedd, 20:08

Címkék: Farnell kézi oszcilloszkóp mérés méréstechnika

Az új sorozat egy továbbfejlesztett eszközkészlettel piacvezető kezelhetőséget biztosít a nehezen megfogható jelproblémák gyors és egyszerű diagnosztizálására

Az elektronikai alkatrészek, termékek és megoldások globális forgalmazójaként ismert Farnell mostantól raktárról kínálja a Keysight új InfiniiVision 3000G X-sorozatú oszcilloszkópját. A gyorsan kiszállítható 3000G X-sorozatú oszcilloszkóp a kiváló használhatóságot egy továbbfejlesztett eszközkészlettel ötvözi, így iparágak széles körében képes diagnosztizálni a nehezen megfogható jelproblémákat az energiaipartól a repülőgépgyártáson át a hadiiparig.

Az InfiniiVision 3000G a Keysight jól ismert 3000 X-sorozatú portfóliójába illeszkedik. A terméket a kategóriaelső hullámforma sebesség és az új, továbbfejlesztett szabványos jellemzők különböztetik meg versenyképesen a piacon elérhető többi oszcilloszkóptól. A Keysight oszcilloszkópjaiban már megszokott használhatósági elvárásoknak eleget téve a 3000G alapfelszereltségként rendelkezik a kategóriában legjobb szolgáltatáskészlettel, ami korábban csak a 3000T-nél volt elérhető.

Az ügyfelek mostantól egy továbbfejlesztett eszközkészlethez férhetnek hozzá, amely lehetővé teszi a jelproblémák gyors azonosítását és diagnosztizálását. A 3000G hullámforma- és mérési hisztogramokat is kínál, amelyek korábban csak az InfiniiVision 6000X sorozatú oszcilloszkópon voltak elérhetők.

Az élvonalbeli 3000G X-sorozatú oszcilloszkóp – amit a Farnell a gyors kiszállítás érdekében raktáron tart – számos fő funkcióval rendelkezik, beleértve:

  • Széles tartomány: A 3000G X-sorozatú oszcilloszkóp 100 MHz-től 1 GHz-ig terjedő sávszélességgel rendelkezik, és kétcsatornás és négycsatornás változatban is elérhető. A Mixed Signal Oscilloscope (MSO) modellek további 16 digitális csatornát kínálnak.
  • 7 az 1-ben műszerintegráció: A 3000G X-sorozatú oszcilloszkóp az alapkivitelben sokkal szélesebb eszköztáron kívül voltmérőt, logikai analizátort/MSO-t, protokollanalizátort, hullámforma-generátort, frekvenciaválasz-elemzőt és egy 8-jegyű számlálót is tartalmaz.
  • K+F / Hibakeresés: A felhasználók gyorsan és egyszerűen azonosíthatják a nehezen megfogható problémákat az új hisztogram-funkciókkal, a maszkteszttel, a mérési határértékek tesztelésével és a frekvenciaválasz-elemző (FRA) támogatásával.
  • Alacsony sebességű soros tervezés és tesztelés: Az I2C, SPI, UART, I2S és USB PD trigger- és dekódolási protokollok alapfelszereltségként elérhetők a buszprotokollok széles skálájának kielégítésére.

„A Keysight jól megérdemelt globális hírnevet szerzett az innovatív oszcilloszkóp technológia piacra vitelével, és izgatottan várjuk, hogy az új 3000G X-sorozattal bővítsük átfogó termékportfóliónkat – jelentette ki James McGregor, a Farnell teszteszközökért, szerszámokért és gyártási kellékekért felelős részlegének globális vezetője. – Az új sorozat alapfelszereltségként tartalmazza a kategóriájában a legjobb funkciókat, amelyek megkönnyítik a rendelést, és a vásárláskor sem kell előre jelezni az opcionális frissítési követelményeket.”

A 3000G X-sorozatú oszcilloszkóp megfizethető megoldást kínál azoknak a laborvezetőknek is, akik ipari szabványnak megfelelő és felhasználóbarát berendezéseket kívánnak használni a laborjaikban; a 3000G kategóriájában a legjobb funkciókat tartalmazza a diákok számára, így ideális és elérhető megoldást jelent az oktatás számára.

A Keysight az elektronikai tervezés, az e-mobilitás, a hálózatfigyelés, az 5G, az LTE, az IoT, a hálózatosított járművek, autók és egyebek vezető teszt- és mérőberendezés-szolgáltatója, számos iparág számára kínálva megoldásokat. A Farnell teszt- és mérési portfóliójának kulcsfontosságú beszállítói partnerének számító Keysight termékei raktárról érhetők el a gyors kiszállítás érdekében.

A Farnell a piacvezető teszteszközök, szerszámok és gyártási kellékek teljes skáláját kínálja raktárról az elektronikus tervezés és tesztelés támogatására, minimális rendelési érték nélkül és oktatási kedvezményrogrammal. Az ügyfelek ingyenes hozzáférést kapnak az online forrásokhoz, adatlapokhoz, alkalmazási jegyzetekhez, videókhoz és webináriumokhoz, valamint a nap 24 órájában helyi nyelven elérhető ügyfél- és technikai támogatáshoz.

www.farnell.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BESZÁLLÍTÓI KAPCSOLATOK

Itt a lehetőség tajvani kapcsolatokat építeni!

Média Partnerek