A Farnell piacra dobta a Rohde & Schwarz új LCR-mérőjét

2022. március 29., kedd, 19:45

Címkék: Farnell mérés méréstechnika online platform online portál Rohde & Schwarz teszt tesztműszer

A Rohde & Schwarz új R&S®LCX sorozata gyors, pontos és sokoldalú méréseket tesz lehetővé. Ez az LCR-mérő, amely képes volt 10 MHz-ig kibővíteni a mérési frekvenciatartományt.

Az elektronikai alkatrészek, termékek és megoldások globális forgalmazójaként ismert Farnell már a Rohde & Schwarz új R&S®LCX sorozatú LCR-mérőit is raktáron tartja. Ez az első olyan általános célú LCR-mérő tesztelési és mérési feladatokra, amely 10 MHz-ig kiterjesztett frekvenciatartományt tesz lehetővé a váltakozó áramú eszközöknek. Azon mérnökök számára, akik kondenzátorokat, induktorokat, ellenállásokat és analóg szűrőket keresnek eszközalkalmazáshoz, az R&S®LCX modellek nagy pontosságú impedanciaértékeket szolgáltatnak piacvezető pontossággal.

A Rohde & Schwarz nagy teljesítményű és általános célú R&S®LCX teszteszközei hatékonyan végeznek el minden iparági szabványos impedanciamérést, valamint a kiválasztott alkatrésztípusok speciális méréseit. Az R&S®LCX sorozat a kutatás és fejlesztés során megkövetelt nagy pontosságot, valamint a gyártási teszteléshez és a minőségbiztosításhoz szükséges nagy sebességet is megbízhatóan teljesíti.

A Farnell kínálatában gyors szállítással elérhető R&S®LCX sorozatú LCR-mérők főbb jellemzői:

  • Frekvenciatartomány: Az R&S®LCX100 LCR mérő a 4 Hz és 300 kHz közötti frekvenciatartományt fedi le, míg az R&S®LCX200 felső frekvenciahatára 500 kHz, ami a rendelkezésre álló szoftver segítségével 1, vagy akár 10 MHz-re bővíthető.
  • Sokoldalú funkcionalitás: A termelési környezetekhez szükséges összes lényeges szoftver és hardver elérhető, beleértve a távoli elérést és az eredménynaplózást, az állványba szerelést és az alkatrészek kezeléséhez szükséges teszteszközök teljes választékát.
  • Könnyen használható: Modern és intuitív kezelés a nagy kapacitív érintőképernyőnek és a virtuális billentyűzetnek köszönhetően, amely támogatja az érintéssel végzett méréseket. A gyakran használt funkciók közvetlenül elérhetők az előlap gombjaival.
  • Alkalmazások: A nagy teljesítményű, R&S®LCX családba tartozó LCR impedanciamérők a hagyományos, 50 vagy 60 Hz-es háztartási tápfrekvencián működő készülékről egészen a 400 Hz-es repülőgépekig minden tesztre alkalmas. Az R&S®LCX sorozat az alacsony frekvenciájú szeizmikus érzékelőket és több megahertzen működő nagy teljesítményű kommunikációs áramköröket is képes mérni.

„A Rohde & Schwarz évtizedek óta gyárt iparágelső technológiát, ami az Essentials Portfolio választékban is visszatükröződik – jelentette ki James McGregor, a Farnell teszt-, szerszám- és gyártási kellékek részlegének globális vezetője. – Az áttörést jelentő terméksorozat 10 MHz-ig terjeszti ki a mérhető frekvenciahatárt. A legfontosabb automatizálási beállítások – például az integrált transzformátormérés és az érintőképernyő – lehetővé teszik ügyfeleink számára, hogy minden eddiginél gyorsabb és megbízhatóbb méréseket végezzenek. Izgatottan várjuk, hogy az R&S®LCX LCR mérőcsaládot is elérhetővé tegyük globális ügyfélkörünk számára.”

A Rohde & Schwarz a világ egyik vezető elektronikus teszt- és mérőberendezés-gyártója. Termékeik mércét állítanak fel a kutatás, a fejlesztés, a gyártás és a szolgáltatás terén. A Rohde & Schwarz piacvezető megoldások széles skáláját kínálja a legújabb technológiákhoz, beleértve az elektronikát, a vezeték nélküli, rádiófrekvenciás tesztelést és mérést, a mikrohullámú alkalmazásokat, azinfokommunikációt, a légiforgalmi irányítást és a katonai rádiókommunikációt, a kiberbiztonságot, valamint a hálózati technológiát.

A Farnell a piacvezető teszteszközök és gyártási kellékek teljes skáláját kínálja raktárról az elektronikus tervezés és tesztelés támogatására, minimális rendelési érték nélkül és oktatási kedvezményprogrammal. Az ügyfelek ingyenesen hozzáférhetnek az online forrásokhoz, adatlapokhoz, alkalmazásjegyzetekhez, videókhoz, webináriumokhoz és podcastokhoz, valamint a nap 24 órájában helyi nyelven elérhető kiváló ügyfél- és műszaki támogatáshoz.

www.farnell.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BESZÁLLÍTÓI KAPCSOLATOK

Itt a lehetőség tajvani kapcsolatokat építeni!

Média Partnerek