Szenzortechnológia 4.0

R100 és R101

2015. november 09., hétfő, 06:00

Címkék: fotoelektromos érzékelő méréstechnika Pepperl+Fuchs PowerBeam LED R100 R101 szenzortechnika

A standard, könnyen szerelhető házkialakítású R100 és R101 fotoelektromos érzékelők mind érzékelésre, mind mérésre alkalmasak. A termékcsalád polarizációs szűrővel felszerelt, előtér elnyomásos átmenő sugaras és retroreflektív szenzorokat, az átlátszó tárgyak detektálásához háttérelnyomásos, nagy teljesítményű optoérzékelőket, valamint a mérési feladatokhoz fénysorompókat és távolság érzékelőket is tartalmaz.

Intelligens kombinációk és kompakt kivitel

A szenzorok a feladattól függően PowerBeam LED, vagy innovatív lézeres kivitelben állnak rendelkezésre. Ez utóbbi a LED technológia előnyeit a hagyományos lézer diódák erősségeivel ötvözi, ami optimalizált működési távolságokat, nagy pontosságú detektálást és a kis tárgyak precíz távolságmérését eredményezi. A Pepperl+Fuchs által kifejlesztett multipixel technológia (MPT) és az innovatív Opto-ASIC lehetővé teszi az egységes, kompakt ház kialakítását még a közeli, nagy pontosságú távolságméréseknél is. Az R101 széria a maga nemében a világ legkisebb távolság érzékelője. A multi-turn potenciométerek és a nyomógombok újszerű kombinációja lehetővé teszi az össze funkció szériától független beállítását. A szenzor üzemkészségét és státuszát két LED jelzi ki.

Bővült a Szenzortechnológia 4.0 portfólió

Az R100 és R101 szériákat következetes IO-Link integráció jellemzi. A Pepperl+Fuchs Szenzortechnológia 4.0 portfóliójának részeként lehetővé teszik az ipar 4.0 koncepcióhoz tartozó termelési folyamatok hálózatosodását, valamint a gépek és rendszerek rendelkezésre állásának optimalizálását.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek