Új intelligens kamerák vizuális ellenőrzéshez

A rendkívül kis helyigényű, új MicroHAWK V- és F-sorozatú intelligens kamerákkal egyszerűbb a kódolvasás és az ellenőrzés

2020. április 24., péntek, 10:55

Címkék: kamera kamerarendszer képfeldolgozó szoftver képfelismerő algoritmus Omron vision vonalkódolvasó

A V/F400 és a V/F300 sorozatú intelligens kamerák az OMRON népszerű MicroHAWK termékcsaládjának legújabb tagjai, amelyek kódolvasási és vizuális ellenőrzési funkciókat kínálnak egyaránt.

A nagy teljesítményű, mégis kompakt MicroHAWK V/F400 és V/F300 sorozatú intelligens kamerák egyszerűsítik a feladatokat azáltal, hogy a kódolvasást és a vizuális ellenőrzést egyetlen, rendkívül kompakt eszközben ötvözik.

Mivel a V/F400 és V/F300 sorozatba tartozó kamerákban egyszerre több funkció ötvöződik, így alacsonyabb a hardverköltség és minimálisra csökkennek az üzembe helyezéshez és karbantartáshoz szükséges munkafeladatok. Az olyan, nagy teljesítményű technológiák, mint az opcionális folyadéklencsés autofókusz és a nagy felbontású, 5 megapixeles színes kamera kivételes pontosságot biztosítanak, ugyanakkor nagyobb rugalmasságot tesznek lehetővé a gyártósorok kialakításában.

A csúcskategóriás autofókusz technológia biztosítja, hogy a kamera megbízhatóan ellenőrzi a különböző méretű, alakú vagy különböző ellenőrzési megoldást igénylő termékeket. Emellett az Omron fejlett X-Mode algoritmusai bármilyen kódot képesek leolvasni bármilyen felületen, beleértve az ívelt, fényes vagy egyéb módon texturált anyagokat is, így minimálisra csökken az állásidő és zökkenőmentessé válik a gyártási folyamat.

A V/F400 és a V/F300 sorozat kamerái kompakt méretüknek köszönhetően könnyen beépíthetők korlátozott hellyel rendelkező berendezésekbe, vagy felszerelhetők kisebb méretű robotokra. A sorozat a nagyobb rugalmasság érdekében kommunikációs interfészek széles választékát támogatja, beleértve az Ethernet/IP és PROFINET opciókat.

www.omron.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BESZÁLLÍTÓI KAPCSOLATOK

Itt a lehetőség tajvani kapcsolatokat építeni!

Média Partnerek