Az element14 közösség elindította a Current Sense Amplifiers Experimenting versenyt

A közösség tagjai a Maxim Integrated MAX40080 Current Sense Amplifierrel kísérletezhetnek a kihívás során

2022. március 02., szerda, 14:02

Címkék: automatizálás Farnell online platform online portál

Az element14 közösség új gyakorlati versenyt indított a Maxim Integrated társaság együtt, amely arra kéri fel a közösség tagjait, hogy a nagy pontosságú, gyors reagálású, kétirányú digitális áramérzékelős MAX40080 erősítővel kísérletezzenek.

Rohamosan nő a gyors, pontos, áramérzékelős és nagy teljesítményű átalakítók iránti igény. A Maxim Integrated áramérzékelő erősítőit (CSA) az alkalmazások széles körére optimalizálták, beleértve a túláramvédelmet és a teljesítményfigyelő rendszerek optimalizálását a mérési pontosság veszélyeztetése nélkül.

„Az áramérzékelés alapvető funkció az ipari automatizálási termékek, a távközlési infrastruktúra-berendezések, a hordozható készülékek és az akkumulátorral működő eszközök terén – jelentette ki Dianne Kibbey, az element14 közösségi médiájának globális vezetője. – Kíváncsian várjuk, hogy közösségünk tagjai miként értékelik majd a Maxim Integrated legújabb erősítőit és milyen kreatív módokon használják fel azokat.”

Tíz szponzorált kihívó egy-egy Raspberry Pi 3 Model B-ből, a MikroElektronika Pi 3 Click board Shieldből és a MikroElektronika Current Click 6 táblából álló készletet kap, amelyek a MAX40080 áramérzékelő erősítőn alapulnak. A résztvevőknek nyolc hetük van arra, hogy elvégezzék kísérleteiket, és legalább két blogbejegyzést tegyenek az element14 weboldalon. Az utolsó bejegyzés a kísérleti eredményekről és a tanulságokról számol be.

Az element14 tagjai közül a zsűri választja ki a legjobb pályaműveket. A díjak a következők:

  • Fődíj: iPad Pro 12.9 és Apple Smartwatch 7;
  • Második hely: IDEAL-TEK LCR Meter felületszerelt alkatrész-vizsgáló csipesz;
  • További díj: Multicomp Pro tenyérméretű multiméter.

Az element14 közösség tagjai március 20-ig jelentkezhetnek ezen a linken. A szponzorált kihívókat március 25-én választják ki, és április 1. és június 1. között vehetnek részt a kihívásban. A nyerteseket június 7-én hirdetik ki.

www.farnell.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BESZÁLLÍTÓI KAPCSOLATOK

Itt a lehetőség tajvani kapcsolatokat építeni!

Média Partnerek