Megállapodott a Farnell és a National Instruments

2021. január 19., kedd, 10:42

Címkék: Farnell mérés méréstechnika mérő mérőberendezés mérőeszköz mérőműszer national instruments National Instruments Hungary teszt tesztműszer tesztrendszerek

Az NI globális disztribúciós partnerévé váló Farnell modern teszt- és mérőrendszerekkel bővíti a kínálatát.

Hivatalos NI forgalmazóvá vált a Farnell, amely így az NI szoftverrel összekapcsolt teszt- és mérőrendszereivel bővítette termékportfólióját. A National Instruments a gyártási és validálási tesztek során használt automatizált tesztrendszerek vezető gyártója. A Farnell kínálatában megjelenő NI termékcsomag lehetővé teszi a mérnökök számára, hogy gyorsabban, pontosabban és nagyobb hatékonysággal végezzék el a teszteket, így több idő marad a manuális bevitelt igénylő tesztekre. A Farnell az NI első disztribúciós partnere, amely globális szinten kínál közvetlen értékesítési és technikai támogatást és már a legnagyobb és legteljesebb tesztportfóliót kínálja.

„Örülünk annak, hogy az NI a Farnellt választotta globális disztribúciós partnerként – mondta James McGregor, a Farnell Test & Tools globális vezetője. – Egy hosszú és sikeres együttműködés elé nézünk. A globális elérés, az átfogó szakértelem, valamint a széles támogató személyzet biztosítja, hogy ügyfeleket minden tesztigényükben támogatni tudjuk. A világ egyik legjelentősebb teszttermék-gyártójával kötött megállapodás révén a legjobb egyedi eszközöket és rendszereket kínálhatjuk az ügyfeleinknek.”

A mérnökök és a vállalkozások sokszor kényszerülnek arra, hogy a nagy teljesítményű és hatékony termékeket minimális idő alatt vigyék a piacra. Ehhez gyorsabb és hatékonyabb, kritikusan automatizált teszt- és mérőeszközökre van szükségük. Az NI és a Farnell együttesen biztosítják a mérnököknek és a vállalkozásoknak azt a rugalmasságot, sebességet és támogatást, amire szükségük van az ügyfeleik igényeinek kielégítéséhez.

„A megfelelő technológiák és szolgáltatások elősegítik az innováció ütemének felgyorsítását – jelentette ki Jim Ramsey, az NI Global Partner programjának alelnöke. – Az együttműködés elősegíti az új piacok elérését.”

www.farnell.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek