A Farnell bemutatta az NI új Test Workflow szoftverét

2022. július 13., szerda, 08:54

Címkék: Farnell mérés méréstechnika national instruments teszt tesztműszer

A szoftver-előfizetési csomag leegyszerűsíti a mérnökök hozzáférését a tesztszoftverekhez, és egyetlen licencben biztosít mindent, amire szükségük van.

Az elektronikai alkatrészek, termékek és megoldások globális forgalmazójaként ismert Farnell bemutatta az NI vadonatúj Test Workflow előfizetési csomagjait, amelyek egyetlen szoftverlicensszel teszik lehetővé a mérnökök számára a teszt- vagy mérőrendszerek tervezéséhez és automatizálásához szükséges szoftverekhez való hozzáférést.

A mérnököknek minden eddiginél fejlettebb, nagyobb teljesítményű eszközökre van szükségük. A Test Workflow szoftvercsomag a több szoftvereszköz használatából eredő megnövekedett termelékenységre reagálva egy SaaS-modell révén biztosít leegyszerűsített hozzáférést.

„A mérnökök az NI szoftverét termékeik életciklusának minden szakaszában használhatják, értékes méréseket végezve, adatokat és áttekintést nyerve – mondta Shelley Gretlein, az NI szoftverstratégiáért felelős alelnöke. – A tesztmunkafolyamat biztosítja, hogy a mérnökök minden olyan szoftverrel rendelkezzenek, amelyre szükségük van a tesztelési és mérési alkalmazásaik leegyszerűsítéséhez, valamint a tervezésről a validálásra való zökkenőmentes átálláshoz.”

Az NI új Test Workflow csomagja egy előfizetésen alapuló szoftvergyűjtemény a kutatási, validálási és gyártási tesztalkalmazásokon dolgozó mérnökök számára. A Farnellnél világszerte elérhető csomag egyetlen olcsó, könnyen kezelhető szoftvertermék-licenc révén biztosít hozzáférést az NI legnépszerűbb teszt- és mérési szoftvereihez, így a projektek gyorsabban kerülhetnek a piacra.

A kombináció magában foglalja a LabVIEW-t, a TestStand-ot, a FlexLoggert és a DIAdem-et, lehetővé téve a mérnökök számára, hogy gyakorlati betekintést nyerjenek és nagyobb hasznot húzzanak a tesztadatokból. A szükség szerint növelhető vagy csökkenthető méretek révén a felhasználók a projekt költségei felett is ellenőrzést gyakorolhatnak.

„Amikor a mérnökök a tervezéstől a gyártás felé mozdulnak el, számos különböző kritériumot és feltételt kell tesztelniük, amelyek gyakran több szoftver és eszköz használatát teszik szükségessé – jelentette ki James McGregor, a Farnell teszteszközökért és gyártási kellékekért felelős részlegének globális vezetője. – Kulcsfontosságú a termelékenység és a hatékonyság maximalizálása, és az NI Test Workflow csomagjával a mérnökök egy helyen minden szükséges eszközt megkapnak. A Farnell elkötelezett amellett, hogy támogassa a mérnököket a maximális hatékonyságban. Nagyon örülünk, hogy a NI vadonatúj megoldását világszerte megjelentethetjük a kínálatunkban.”

A Farnell ügyfelei akár 50%-ot is megtakaríthatnak a Standard Test Workflow előfizetésből és akár 60%-ot a Test Workflow Pro árából ahhoz képest, ha a szoftvert egyenként vásárolnák meg.

Az NI a tesztmérnököt támogató szoftverek és rendszerek piacvezető gyártója. Az NI új szoftverkínálata segít az ügyfeleknek az innovációk gyorsabb és megbízhatóbb tesztelésében.

A Farnell a piacvezető teszteszközök és gyártási kellékek teljes skáláját kínálja raktárról az elektronikai tervezés és tesztelés támogatására, minimális rendelési érték nélkül és oktatási kedvezményprogrammal. Az ügyfelek ingyenes hozzáférést kapnak az online forrásokhoz, adatlapokhoz, alkalmazási jegyzetekhez, videókhoz, webináriumokhoz és podcastokhoz, valamint a helyi nyelven, 24/5 elérhető kiváló ügyfél- és technikai támogatáshoz.

www.farnell.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS

IT SPECIALIST CONNECTIVITY (F/M/X)

SAP KEY USER LOGISTICS (F/M/X)

SHIFT LEADER MAINTENANCE (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FACILITY MANAGEMENT (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FLEET AND MOBILITY (F/M/X)

Média Partnerek