Az ACCRETECH méréstechnikai vállalat átvette a Balancer gyártósort

2019. november 25., hétfő, 10:50

Címkék: automatizálás célgépek gépgyártás mérés méréstechnika szenzor szenzortechnika szerszámgép szerszámgépipar

Az ACCRETECH (Europe) GmbH, a Tokyo Seimitsu Co. München nemzetközi termékmárkája átvette a Schmitt Industries Inc. Balancer (SBS®) gyártósorát. A vásárlást a Tosei Engineering Group 100%-os leányvállalata indította el. Az SBS® székhelye az egyesült államokbeli Portland városban található, és saját telephelyekkel rendelkező forgalmazó hálózata van Németországban és Nagy-Britanniában. A Tokyo Seimitsu nemzetközi viszonylatban ACCRETECH márkanévvel ismert.

Az egyesülés magasan automatizált teljes megoldások létrehozását teszi lehetővé

Az ACCRETECH cég nagy pontosságú méréstechnikát fejleszt, és a gyártósorok számára kiérlelt, vevőspecifikus megoldásokat kínál. Az SBS megszerzésével az ACCRETECH automata és kézi kiegyensúlyozó termékekkel, valamint akusztikus kibocsátásérzékelő megoldásokkal bővíti a termékportfólióját. A Schmitt Industries SBS gyártósora világszerte vezető szerepet foglal el a csiszolókorongokat kiegyensúlyozó és a csiszolási folyamatot ellenőrző eszközeinek előállításában. Az SBS® által kifejlesztett dinamikus kiegyensúlyozó rendszerek már 0,02 mikrométeres rezgést is felismernek és dinamikusan korrigálnak a termékek minőségének garantálásához. Az SBS akusztikus kibocsátásérzékelői segítséget nyújtanak a csiszolási folyamat hatékonyságának maximalizálásában, az elkészült alkatrészek mennyiségének növelésében és az üzemi költségek csökkentésében. Az SBS® termékek inline eszközökként az úgynevezett megmunkálás során alkalmazott megoldások részei.

Wolfgang Bonatz, az ACCRETECH Europe GmbH ügyvezetője biztonsággal állítja: „A Schmitt cég SBS® gyártósora az ACCRETECH inline termékek optimális kiegészítése. Az SBS termékportfólió alkalmazásával a jövőben gazdaságos és teljesen automatizált kész megoldásokat kínálhatunk vásárlóink számára.”

A kibővített portfólió egyaránt hasznos a meglévő és új vásárlóink számára

Az SBS® rendszereket elsősorban a szerszámgépgyártóknak és a csiszológépek felhasználóinak értékesítjük. Az SBS® precíziós kiegyensúlyozó rendszereit számos vezető autó-, repülőgép-, űrhajó-, acél-, csapágy-, és forgótányérgyártó alkalmazhatja. Más, különösen pontos gyártási tűrést igénylő ágazatok is kihasználhatják az SBS® rendszerek kiváló minőségét. „Meggyőződésünk, hogy az ACCRETECH céggel ideális stratégiai partnert találtunk az SBS® számára. A mérőrendszerek területén való jártasságának köszönhetően az ACCRETECH képes az SBS® üzleti körét maximalizálni, és ugyanakkor minden SBS® vásárló számára továbbra is első osztályú támogatást nyújtani” – közölte Michael Zapata, a Schmitt Industries vezérigazgatója.

www.accretech.eu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek